Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három lánnyal levelezek, ti melyiküket hívnátok találkára?
Tisztességes akarok lenni, de amíg nem választok, addig mindhármukkal tartom a kapcsolatot.
1. A széparcú, szerény, aranyos királykisasszony típust, aki annyira kedves és szép, hogy mindenkinek egyből megtetszik.
2. A kissé telt, 175 cm 80 kg, flörtölő és vicces lányt, aki arcra annyira nem tetszik, de szexuálisan messze a legjobban vonz a szép mellekkel és a "van mit fogni rajta" testtel. Vele már intim dolgokról is levelezünk, persze intelligens formában.
3. A feltűnően okos és művelt, közepesen széparcú, az életben, munkahelyen szerintem legsikeresebb lányt, akivel tényleg bármiről el lehet beszélgetni legyen az csillagászat, vagy irodalom.
Mindhármuk amúgy értelmes lány.
Én 26/F, ők mindhárman korombeliek, 1-2 évvel fiatalabbak.
Amelyik hozzád a legközelebb áll. Természetben, gondolkodásban is.
Én a 2. és 3. között tépelődnék, de ez én vagyok.
Gyanítom nem tudjátok mennyire jó, amikor:
-Közösek a hobbijaitok és az egész délután eltelik egy szempillantás alatt.
-Amikor a 80 kiló arányosan oszlik el egy lányon, plusz olyan melle van, amiről sokan csak álmodnak és órás szexmeneteket tartotok, mert annyira jó minden érintés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!