Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomicka kérdése:
Van egy csaj akivel chatelek bármit kérdezek tőle azt írja hogy XD miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
amikor másodjára beszéltünk akkor nem volt kedve bszélni legalábbis ezt írta én meg kérdeztem hopgy lesz e velem kedve máskor beszélni azt írta nemtom aztán mondtam neki hogy igen vagy nem erre írt egy ponot aztán megkérdeztem mégegyszer és ak kezte el az XD szerintetek csak szivat?2012. okt. 22. 23:18
1/11 anonim válasza:
én az elsőnél otthagytam volna a francba :)
2/11 anonim válasza:
Kb leszarja mit írsz neki. 2, az a tipikusan buta lány, akinek semmi mondanivalója nincs, csak fecsegne ha megszólalna. Ink menekülj
3/11 anonim válasza:
hát ez k*rva jó XD szakadok XD miért írsz nekem ilyesmiket XD nem mondod XD .... XD XD
5/11 Expi válasza:
Ez az a fajta kislany ki nagyon buta,vagy nem akar az egvilagon toled semmit! Ezert ne eroltesd a dolgot,lepjel tovabb!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. okt. 23. 08:29
9/11 anonim válasza:
ez azért van,mert a lány még csitri.
nem tud fogalmazni és azt is megkockáztatom ,hogy nem ért semmit azokból amiket írsz neki.
10/11 A kérdező kommentje:
De várjtok az a durva hogy ezzel a csajjal szemeztem is szal azért nem értem az egészet(évfolyamtársak vagyunk)
2012. okt. 23. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!