Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A budapesti fiatal, meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A budapesti fiatal, meleg fiúk hogyan találhatják meg párjukat?

Figyelt kérdés
Eddig a gayromeo-val próbálkoztam, nem sok sikerrel. Budapesti meleg szórakozóhelyekről mi a véleményetek? hol milyen a közönség, kor?

2012. okt. 22. 00:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem én szavaztam le eddig senkit sem. Másrészt köszönöm az "értelmes" válaszokat... gondoltam h vannak emberek akikbe csak ennyi intelligencia szorult, de ezt már megszoktam. Másrészt nem vagyok seggtúró, de köszönöm a titulust, remélem mielőbb az leszek... eddig nem sikerült megtalálnom azt a fiút akivel együtt lehetek (nem,nem azért mert ronda, vagy bolond vagyok) ezen szerettem volna változtatni. Ha valaki képes értelmesen válaszolni, azt megköszönöm, a hülye válaszokból pedig köszönöm, a továbbiakban nem kérek.
2012. okt. 22. 00:20
 2/16 A kérdező kommentje:
És még egy dolog. Ha rólam megállapítod hosszabb ismeret nélkül, hogy meleg vagyok, akkor le a kalappal előtted, barátom.
2012. okt. 22. 00:23
 3/16 A kérdező kommentje:
A normális jelző szerintem igencsak relatív. Ezt kifejthetném hosszasan de rövid leszek. 1, Én magamat is teljesen normálisnak ítélem, attól független, hogy inkább a fiúkat preferálom. (Ez kb. olyan, mint hogy valaki azért nem normális mert teszem azt nem szereti a csokit. A "normális"embernek is megvan a maga izlése) 2. Nem tudom, hogy te hogy definiálod a normális fogalmat, de ha a jobbik-szimpatizáns emberekkel, akkor ez számomra elég szomorú. ui: mszp-szimpatizáns vagyok és 19 éves
2012. okt. 22. 00:37
 4/16 anonim ***** válasza:
Már mindent értek(: ....
2012. okt. 22. 00:38
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Mindenféle rosszindulat nélkül:

Az ELTE BTK-n a legtöbb fiú meleg...

Én oda jártam, nő vagyok, elég sok meleg ismerősöm van onnét. Ha bevállalós vagy, csak sétálj be a kampuszra és szólíts le valami srácot, akiről messziről látszik az öltözködésén.

Amúgy az LMP gyűlés lehet, hogy tényleg nem vicc, ugyanis nekik a leg "liberálisabb" a politikájuk a jelenlegi magyar pártok közül, tehát valószínűsíthető, hogy elég sok meleg szimpatizál velük.

Aki meg a jobbikot normálisnak tartja, ássa el magát :)

2012. okt. 22. 01:16
 6/16 anonim ***** válasza:
45%

Hát, én nem szeretem a buznyákokat, de nincs velük komolyabb problémám, amíg nem az én ülepem a célpont, és amíg nem riszálják a seggüket kint az utcán. Róluk az a véleményem, hogy a saját seggükre festik a célkeresztet, szóval ne csodálkozzanak, ha sörösüveget, vagy egyéb más dolgot kapnak a pofájukba.

Amúgy hadd kérdezzem meg: miért lettél MSZP-szimpatizáns 19 évesen?

2012. okt. 22. 01:38
 7/16 A kérdező kommentje:
szimplán csak mert úgy gondolom, hogy a lehetséges pártok közül az MSZP folytat számomra tetszetősebb politikát, A lehetségest úgy értem, hogy akinek lehtősége van hatalomra kerülni. Mindenféle kétség nélkül merem állítani, hogy Mo-n csak 2 ilyen van: Fidesz, Mszp, És mivel mind O.V.-től mind pedig az egész párttól hányok (a megjátszós pedofil papokról nem is beszélve... kdmp és támogatói) más választási lehetőségem úgy érzem nem nagyon van. + Ha akár az idei "melegolimpiára" gondolunk (Bp-n tartották), akkor is mit művelt a kormány + Tarlós... egyszerűen nem hiszem el, mikor mi azért csak itt élünk Európa szívében, nem pedig a zord Szibériában...
2012. okt. 22. 02:13
 8/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat: KDNP

És a BTK-s ötletet pedig köszönöm, de nem hinném, hogy bmikor is lesz merszem leszólítani csak úgy egy srácot :( de azért tényleg köszi :)

2012. okt. 22. 02:15
 9/16 A kérdező kommentje:
jaj de akkor már én meg azt hadd kérdezzem meg, hogy a heterókat miért idegesíti/ bosszantja fel ennyire egy meleg pasi látványa akár csak az úton menve is??? (miért nem lehet mellette elsétálni, úgy h kb. le se bagózod...) mmint itt a sörösüveg jogosságára gondolok...
2012. okt. 22. 02:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát, te tudod, de remélem azzal tisztában vagy, hogy két nap múlva Október 23... és remélem azt is tudod, hogy jópáran ülnek az MSZP-ben olyanok, akik bizony tevékeny részt vállaltak a Kádár-rendszer kiszolgálásban.

Egyébként félreértettél. Én a melegfelvonuláson magukat illegető buznyákokra céloztam. Hogy otthon a négy fal között ki mit csinál, azt leszarom.

2012. okt. 22. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!