Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnak a férfiak a gazdag nőkhöz?
Érdekes dolog.Sajnos volt egy lány.Nagyon jómódú családból és én inkább kihátráltam.Esélyt se adtam neki.lehet hülyeség volt.Nem hagytam,hogy legyen szerelem.Előre elástam a kapcsolatot.Így utólag szerintem meglehetett volna beszélni a dolgokat.Lehet működnek.De mindig ott lenne a HA..
4. voltam
Engem zavarna. A nagy vagyoni különbségek előbb-utóbb feszültséget és konfliktust fognak okozni.
Hiába hangoztatod azt, hogy téged nem érdekel, hogy mennyit keres, ez nem igaz. Gondlom egy minimálbéressel nem jönnél össze.
Ugyanakkor egy nagyon csóró csajjal sem akarok összejönni, aki rajtam keresztül akar felkapaszkodni.
Szerintem a legtöbb férfit nem érdekelné. Mondjuk én már akkor is nagyon örülnék, ha találnék egy lányt, aki elfogad olyannak, amilyennek vagyok, ha emellett gazdag is lenne, valószínűleg ezt az információt már nem tudná feldolgozni az agyam a boldogságtól, szóval szerintem a nagy többségnek az anyagi helyzeted pont, hogy semleges.
Én már utasítottam vissza lányt, azzal a szöveggel, hogy túl gazdag, de ott ez csak ürügy volt, amúgy se jöttünk volna össze és nem ez zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!