Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viszonyulnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulnak a férfiak a gazdag nőkhöz?

Figyelt kérdés
Mennyire zavarja a férfiakat a párválasztáskor, ha egy nő gazdag? Az átlagos, de okos és művelt férfiak véleményére vagyok főként kíváncsi. 21 évesen mindenem megvan és már nem egyszer a fejemhez vágták, hogy "túl sok vagyok" (nem csak az anyagiak szempontjából). Engem nem érdekel, hogy egy pasi mennyit keres, vagy milyen a helyzete, csak legyen becsületes, de fordítva úgy látszik, hogy másként van. :S 21/l.

2012. okt. 21. 23:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog.Sajnos volt egy lány.Nagyon jómódú családból és én inkább kihátráltam.Esélyt se adtam neki.lehet hülyeség volt.Nem hagytam,hogy legyen szerelem.Előre elástam a kapcsolatot.Így utólag szerintem meglehetett volna beszélni a dolgokat.Lehet működnek.De mindig ott lenne a HA..

4. voltam

2012. okt. 21. 23:34
 12/19 A kérdező kommentje:
A HA minden kapcsolatban ott van. :S
2012. okt. 21. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem nem nagyon érdekelne:D Volt már barátnőm szegény /gazdag..Jobban érdekel a személyisége,kedvessége,érzései,meg hogy ne legyen buta vagy beképzelt.:)És ha ez megvan akkor teljesen mind1.
2012. okt. 22. 00:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Engem zavarna. A nagy vagyoni különbségek előbb-utóbb feszültséget és konfliktust fognak okozni.

Hiába hangoztatod azt, hogy téged nem érdekel, hogy mennyit keres, ez nem igaz. Gondlom egy minimálbéressel nem jönnél össze.

Ugyanakkor egy nagyon csóró csajjal sem akarok összejönni, aki rajtam keresztül akar felkapaszkodni.

2012. okt. 22. 03:00
 15/19 A kérdező kommentje:
14-es, addig, amíg látom, hogy szorgalmas, becsületes és okos, addig nem érdekel az, hogy minimálbéres, vagy sem.
2012. okt. 22. 08:11
 16/19 anonim ***** válasza:
A kérdezőn valóban látszik,hogy nem érdekelné a vagyoni helyzete a pasinak.Én attól tartanék,hogy nem tudnám tartani a tempót.Könnyebben megveszed a dolgokat.Nekem meg azért szűkösebb a keret.Ez is játszik.
2012. okt. 22. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb férfit nem érdekelné. Mondjuk én már akkor is nagyon örülnék, ha találnék egy lányt, aki elfogad olyannak, amilyennek vagyok, ha emellett gazdag is lenne, valószínűleg ezt az információt már nem tudná feldolgozni az agyam a boldogságtól, szóval szerintem a nagy többségnek az anyagi helyzeted pont, hogy semleges.

Én már utasítottam vissza lányt, azzal a szöveggel, hogy túl gazdag, de ott ez csak ürügy volt, amúgy se jöttünk volna össze és nem ez zavart.

2012. okt. 22. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha tehetős vagy, akkor hozzászoktál egy bizonyos színvonalhoz. Nem hiszem, hogy erről képes lenne valaki lemondani.
2012. okt. 22. 20:53
 19/19 Theodorik84 ***** válasza:
41%
Átlagos, okosnak és műveltnek mondható, élettapasztalattal rendelkező férfi vagyok. Engem személy szerint csak akkor zavarna ha azt, hogy gazdag éreztetné velem. Amúgy nem érezném mellette "kiherélt" pasinak magamat mert csak átlagos fizetésem van, mivel ha valakit szeretek azt úgy szeretem amilyen....gazdag-átlagos-mélyszegény nem számít a személyiségét szeretem, társadalmi és a vagyoni helyzete nem érdekel, míg viszont szeret engem és bármiben számíthatunk egymásra.....
2012. okt. 22. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!