Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, ha a fiú akivel az első randin vagy rögtön köszönés után azzal kezdi hogy megfogja a kezed és kézen fogva sétáltok?
Egy bizonyos honlapon ahol csajozási tippeket adnak azt olvastam hogy az első randin a következőt tegyük: ”Amikor a találkozó helyszínén meglátod a csajt, nézz a szemébe már távolról, mosolyogj rá, köszönj neki, és adj neki puszit. Ezután egy határozott mozdulattal fogd meg a kezét, és kézenfogva kezdjetek el sétálni. ”
Nektek mi a véleményetek erről? Főleg lányok válaszaira vagyok kíváncsi, illetve ha valaki már kipróbálta ezt akkor hogy sült el ez neki jól vagy rosszul? Légyszi kort és nemet is írjatok! 18/F
Részemről egyáltalán nem rajongok az azonnali kézen fogva járásért, túl tolakodónak tartom. Ha minden rendben megy, megvan az igény, hogy szorosabbra fűzze a pár a "sétálgatást", akkor persze, mehet, akár első találkozáskor is.
Egyelőre, tapasztalataim szerint, fele-fele arányban lelkesednek a lányok a kézfogásért, rögtön, azonnal. Hmm.
A szemkontaktus, mosoly és határozottság természetesen mehet azonnal! :]
(Illetve, most biztos maradi leszek és ódivatú, de a puszi helyett inkább kézcsókot adnék/adok az adott lánynak, üdvözlésképp, ha elfogadja. Bensőséges, de leginkább a tisztelet jele, és eléggé különleges gesztus azért, manapság.)
17/L [és L]
hát nem gyengén meredne ki a szemem...
Nem feltétlen húznám el a mancsomat, de azért ne sajátítson ki rögtön az első randin. Főleg ha még 5 szót nem váltottunk egymással személyesen...
Nem teszek fel ennek egy külön kérdést, ezért inkább ide írom.
Ha mondjuk már jópár éve ismerjük egymást, és úgy megyünk randira, akkor sem tartjátok jó ötletnek? (Nem a randi elején, hanem a végefele gondoltam... persze csak ha minden ok.)
Én azonnal elvenném a kezemet és sarkon fordulnék (ha nem ismernénk egymást, úgy fogná meg a kezem az első randin). Nevetségesen kétségbeesetten, kisajátítóan jönne le, nem is érteném, hogy miért csinálja, valószínűleg egy kissé visszamaradottnak és gyerekesnek gondolnám a fiút, aki még csak a neten látott lányt, és mindegy neki a személyiségem, meglátott, a külsőm bejött neki, és akkor már az ,,övé” vagyok szerinte, tetszik vagy sem . Volt egy srác, akivel 3 randink volt, de még alig ismertük egymást. A harmadik randin megfogta a kezemet, és úgy sétáltunk tovább. Mivel ez nem ilyen ,,már amúgy egy ideje ismerjük egymást úgy mentünk randira” ismerettség volt, hanem szinte ismeretlenül kezdtünk el randizni, mondhatom eléggé h*lyének néztem, nem tudtam, hogy mit csináljak, bunkó nem akartam lenni, úgyhogy kínosan sétáltam vele kézen fogva.. Nekem a kézfogás már-már azt jelenti, hogy kapcsolatban vagyunk, járunk, az ismerkedési fázisban még sok-szerintem. Ha gyerekek vagytok, esetleg.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!