Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, ha a fiú akivel az első randin vagy rögtön köszönés után azzal kezdi hogy megfogja a kezed és kézen fogva sétáltok?
Egy bizonyos honlapon ahol csajozási tippeket adnak azt olvastam hogy az első randin a következőt tegyük: ”Amikor a találkozó helyszínén meglátod a csajt, nézz a szemébe már távolról, mosolyogj rá, köszönj neki, és adj neki puszit. Ezután egy határozott mozdulattal fogd meg a kezét, és kézenfogva kezdjetek el sétálni. ”
Nektek mi a véleményetek erről? Főleg lányok válaszaira vagyok kíváncsi, illetve ha valaki már kipróbálta ezt akkor hogy sült el ez neki jól vagy rosszul? Légyszi kort és nemet is írjatok! 18/F
Nem kell mindent elhinni, amit a mesében látsz...:)
Szerintem egy gyanús nézés, és elvenné a kezét. Első randin általában még nem nagyon ismerik egymást az emberek, nemhogy kézenfogva sétáljanak. A puszival nincs gond, sőt! üdvözlésnek jó:)
-ReapeR-23/F
Hát én félénkebb vagyok a puszi meg minden oké, de a kezemet csak a 2-dik randin fogja meg. :)
De ha az elsőn megfogja természetesen nem húzom el. Meg hát ez attól is függ milyen szimpatikus a srác! :D
18/L
Én szeretem ha megfogja a kezem az 1 randin:)én ezt nagyon aranyosnak tartom:)
14/L
Engem speciel zavarna, bár ha nagyon-nagyon bejön a srác, akkor nem, de akkor is túlzás a legelején.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!