Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőzni ciki? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőzni ciki? Vagy csak én érzem annak?

Figyelt kérdés

Én valahogy mindig olyan cikinek éreztem... De lehet, hogy nem az? Nem tudom...

Volt már, hogy regisztráltam ilyen oldalra, de amikor írt valaki, hogy szívesen megismerne, sose válaszoltam, mert úgy voltam vele, hogy mi van, ha találkozunk és nem szimpi, meg hogy anyukámnak is ciki lenne megmondani, hogy azért vigyázzon a gyerekre, mert egy ismeretlen pacákkal találkozom, akit a neten ismertem meg. Egyszer látta, hogy egy ilyen oldalt nézegetek, és akkor is kinevetett, hogy azért az már gáz, ha valaki erre vetemedik.

Szerintetek?

2009. aug. 8. 18:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

21:20-as vagyok.

Miért ciki??? Most ezt komolyan kérdezitek?

Én már idősebb vagyok, és csak ámulok azon, hogy a mai fiatalság, mennyire nem tud kommunikálni, mikor személyesen kellene. Tele vagytok gátlásokkal, már csak a gép elől tudtok beszélgetni egymással, aztán mikor oda kerül a sor hogy személyesen is találkoztok, nem mertek megszólalni.

A sok társkereső meg röhög a markában, hogy az ilyen hülyékből jól meggazdagszik. Belétek sulykolják, hogy ez a helyes, otthon ülve, virtuálisan ismerkedni. Ugyan már.

Gondoljatok bele egy kicsit mélyebben, a dologba...

Mi lenne, ha felkelnétek a gép elől, elmennétek szórakozni egyet, éreznétek a másikat, hogy ottvan a közeletekben, látni ahogyan gesztikulál, érezni az illatát, stb.

Mi még udvaroltunk a lányoknak, méghozzá nagyon szépen. Most meg ez van.

2010. jan. 9. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:
igen,az a baj,hogy sokan a virtuális világot a valóságnak hiszik és ebből adódik a gond.
2010. jan. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!