Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek rendes srácok Szegeden? 16/L
4es vagyok.
kedves 7es. Mint mondtam, sok kis dolog miatt éreztem és érzem is máig úgy hogy érettebb vagyok a többieknél (és ezzel nem azt mondtam hogy marha érett vagyok, csak érettebb mint egy átlag 18 éves)... a többiek hintáztak, én beszélgettem a tanárral... a többiek buliztak éjjel, én itthon voltam, tanultam, vagy ilyesmi (nem vagyok stréber..) amikor a többiek hétvégente kint lógtak, pasiztak, némelyik ivott meg cigizett, én itthon voltam, segítettem anyának/mamának főzni (igen, én tudok főzni, kifejezetten sokféle dolgot, nem úgy mint sok más 18 éves..) sokaknak most is az jár a fejében, hogy kivel kéne lefeküdni, hova kéne menni bulizni, én a kapcsolatommal foglalkozom, a párommal, akit szeretek is, és nem rögtön fejest ugrottam az ágyába, akivel majd közös házat akarok, és egy szép kislányt.. nem inni járok a haverjaimmal, meg füvezni, hanem a párom családjához, vele kirándulni, megnézni pár helyet, vacsorázni vagy mikor hova.. stb stb.. én évekkel előre tervezem az életemet, persze a tervek nem mindig jönnek össze, de nem is egyik napról a másikra élek, hogy "ma jól berúgok, mit érdekel ki dug meg közben, holnap meg majd felkelek valahogy).. volt osztálytársaim adatlapját ha megnézem, csupa bulis képet látok, meg "fúú de berúgtam tegnap" vagy "fáj a fejem... hülye másnaposság" és "ki hova megy este?" kiírásokat látok, meg 2 hetente változó családi állapotot... és mindegyikük velem egy idős, egy osztályban szenvedtük végig a föci órát, mégis teljesen más a felfogásunk...
különben meg, ha egy csaj kiröhög egy pasit azért, mert még szűz, az a csaj egy szánalom... azon ha valaki nem húzta a farkára a fél sulit, meg nem járt a lyukában a háromnegyed kerület, még semmivel sem másabb a többieknél... ez az a tipikus gyerekes felfogás, húú, nem olyan mint mi, ki kell röhögni, ki kell cikizni, ő más nem közénk való blablabla.. az a marha aki meg azért akar lefeküdni valakivel, mert még szűz és kiröhögik érte, vagy aki azért akar lefogyni mert cikizik érte, esetleg azért festeti barnára a szőke haját mert lehülyézik érte, vagy kivasalja mert a göndör haj ciki, stb stb, az meg is érdemli hogy kiröhögjék.. én kövér vagyok, baba korom óta... hormonális... rengeteget kaptam érte az élettől, mégsem azért akarok lefogyni, mert bántottak érte, hanem mert rosszul érzem magamat miatta... engem is kiröhögtek 8.ban mert szűz voltam. sőt, eltituláltak leszbikusnak, merthogy 14 éves és még nem volt pasival, akkor biztos a csajokra bukik.. nem foglalkoztam vele, és jééé, van egy 2,5 éves kapcsolatom, boldog vagyok, sose csalnám meg, és ő is szeret, így, ahogy vagyok, közel 110 kgosan, (igen, 110kg), nem szégyell, sőt egyenesen imádja hogy van rajtam mit fogni.. és képzeld, ha most megnézem a velem egy idős lány ismerőseim adatlapját, hát mit ne mondjak, nagyon kevesen vannak akiknek fél évnél hosszabb kapcsolatuk van.. ennyit erről, drága heteske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!