Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek rendes srácok Szegeden? 16/L
Mert majdnem az összes fiatal gyerekes.Majd ha idősebb leszel találsz normális srácot
2012. okt. 21. 19:30
sehol nincsenek, nemcsak Szegeden, gyere sírjunk együtt
2012. okt. 21. 19:33
Mert Budapesten lakom..16/F
2012. okt. 21. 19:34
4/14 anonim válasza:
én 18 éves lány vagyok, 22 éves pasival (2.5 éve).. Ha nem akarsz gyerekes, vagy csak szexre utazó pasit, ne 16 évesek között keresgélj, mert azok szinte mind vagy még nagyon gyerekek, vagy pedig minden áron el akarják veszteni a szüzességüket (ha még nem vesztették..) keress néhány évvel idősebbet, és ismerd meg rendesen, aztán gondolkodj a kapcsolat kérdésen... nem mondom hogy idősebbek között nincsenek szexmániások vagy gyerekes pasik, még az én korosztályom is borzasztó gyerekes tud lenni, elképzelni sem tudom magamat egy 18 éves pasival.. van fiú unokatesóm, 4 hónap van köztünk, rajta látszik a legjobban hogy még a 18 éves pasik nagy része is mennyire gyerekes.. én meg mindig is komolyabbnak éreztem magamat a korom beli csajoknál (nem egóból mondom).. a többi lány 14 évesen sikítva rohant a hintához a játszótéren mikor tesin átengedett a tanár a focipályával szemközti játszótérre, én meg le se tojtam, csak a kisgyerekek hintáznak, és egyéb apróságokon éreztem hogy néhány évvel valahogy magasabban van a felfogásom...
2012. okt. 21. 19:38
Vannak, csak te észre se veszed őket, mert csak a külső számít neked is.
2012. okt. 21. 19:55
6/14 A kérdező kommentje:
A külső mindenkinek számít valamennyire. Nem azt mondom, ha lenne egy kedves és helyes fiú és egy kedves és ronda, persze, hogy a helyeset választanám, de valld be. Te sem járnál egy olyan lánnyal aki 110kg-os és olyan zsíros a haja, büdös a szája, mintha sosem mosná, és olyan ruhákat hord, mintha a kutya szájából rángatták volna ki.
Ez most egy erős túlzás volt, de érzékelteti, hogy ezt miért tartom rossz indoknak.
Hát nem tudom 4-es..mint már valaki a történelemben megmondta,"Nem azért felejtünk el játszani mert megöregszünk,hanem azért öregszünk meg,mert elfelejtünk játszani." Szóval attól,hogy te nem tolongtál a hintára,még nem vagy feltétlenül marha érett.A fiúk persze,hogy el akarják veszteni a szüzességüket,akadnak bőven olyan csaj ismerőseim akik kiröhögik a szűz pasikat.És nem tudom,honnan válogattok ti,én kapásból tudok legalább 5 normális,érett,jól kinéző 16 éves,szingli fiút..
2012. okt. 21. 20:11
8/14 A kérdező kommentje:
Hát bizonyára nem ismerem őket. :)
9/14 anonim válasza:
hát, pedig tényleg nem a külső a legfontosabb... sőt... tegyük fel, találsz két srácot, egyik helyes és kedves, másik kevésbé helyes de kedves... ez alapján te el is döntötted, hogy a helyesebb kell (ahogy az előbb írtad)aztán pár hónap múlva kiderül, hogy attól hogy kedves, jónéhány hiányossága van, ami a kevésbé helyesben meg lenne, és neked kellene...
majd ha megismerted mindkettőt, melyik mennyire romantikus, okos, vicces, melyikük mennyire figyel rád oda, hallgat és ért meg, majd akkor döntsd el melyikük kell, és ne az alapján hogy kedves és cuki, király ő kell, illetve ne az alapján, melyikük oldalán villognál szivesen a barátaid előtt...
2012. okt. 21. 20:16
10/14 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: