Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőszerzés kézikönyvét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sundayy kérdése:

A barátnőszerzés kézikönyvét vettem meg nem régen. Van itt olyan, aki szintén megvette?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyanokkal beszélni, akik pozitív dolgokat értek el a könyv olvasása után.(p.üzenet)
2012. okt. 20. 20:57
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia Sundayy!

Látom a válaszokból elég vegyes felfogású emberek vannak. Én megvettem a könyvet és el is olvastam. Bevallom a sok "hatalmas csajozóművész" mellett nem tartom szégyennek elolvasni ilyen dolgokat. Mindenki a saját tapasztalatából tanul és, hogy milyen úton jut oda az szuverén joga. Felhívnám a figyelmed, hogy a könyv is foglalkozik ezzel: Ne mások véleményére adj! Pláne ne ilyen emberekére akik kifikáztak ahelyett, hogy segítenének. Elolvastam a sok nagystílű, nőkkel teli, világtapasztalattal rendelkező nagyokos hozzászólását és őszintén szólva ha erre van idejük hülyeséget válaszolni akkor kétlem, hogy a nők bálványai lennének. Szóval erről ennyit.

Nekem az a véleményem, hogy mint mindenben ebben is a TUDÁS nemesít vagy legalábbis közelebb visz dolgokhoz. Nem szégyen ilyeneket olvasni mert csak fejlődik az ember és még több tudásra tehet szert. Ha te ezen végigrágtad magad akkor máris többet tudsz a nőkről mint az itt jelentkezők negatív bunkók legtöbbje. Én azt kívánom olvasd még el néhányszor és tanulgasd ezeket a dolgokat. Ez a könyv csak egy alap amelyet Te saját magad egészíthetsz ki és finomíthatsz a magad módján. Sok minden van benne ami nagyon jó és hasznosítható. Az én tapasztalataim ezzel kapcsolatban pozitívak. Remekül tudtam alkalmazni belőle dolgokat attól függetlenül, hogy nem voltak csajozási gondjaim. Természetesen nem minden nő egyforma, viszont nagyon sok olyan dolog van amiben minden nő egyforma és ebben a könyvben remekül össze van foglalva. Én azt kívánom, hogy ne tántorodj meg ilyen alpári tuskóktól és olvasd el ezt is és próbáld ki a való életbe. Ha érdekel akkor olvass minél többet róla és aztán ültesd át a gyakorlatba. Ne csak ezt olvasd el hanem más könyveket is. A könyvből egyébként van ami működik, van ami nem. De azt biztosan állíthatom, hogy 90%-ban hasznos könyv. Én legalább annyi sikert kívánok amennyi nekem jutott. Hidd el hátrányodra nem válik.

2013. okt. 8. 16:15
 12/12 anonim válasza:
meg lehet esetleg olcsóbban szerezni? már én is a könyvajánlónál vagyok.. de 12 ezer forint sok... esetleg pdf-ben valahol nem lenne fenn? még fizetnék is érte... csak ne ennyit...
2014. febr. 23. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!