Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőszerzés kézikönyvét vettem meg nem régen. Van itt olyan, aki szintén megvette?
Igen, nyilván rengeteg ilyen szerencsétlen van, aki csajozós kézikönyvet vesz.
Aztán ha nem sikerül, akkor ki lesztek akadva. Bmeg ez nem egy dvd lejátszó, vagy egy turmixgép, aminek az irányítását kézikönyvből meg lehet tanulni.
A csajozáshoz nincs 100%-os recept, hiába állítják ezt sokan.
Én nem vettem, de hol lehet ilyet venni? Szívesen vennék, nekem nincsenek haverjaim akik tanácsot adhatnának -,-"
18/F
Kész pszichológusok járnak ide. Hogy lehet az, hogy úgy adtok ilyenekről tanácsokat annak, aki "nehéz helyzetben" van, hogy még magatok sem tudtok semmit az egészről.
Elárulom, kedves válaszoló, hogy márpedig a barátok NAGYON sokat segíthetnek. Nem tudom, hogy a te véleménye az tapasztalat-e, vagy csak a hasadra ütöttél, de ha nem tudsz semmi használhatót mondani, akkor inkább fogd vissza magad!
Legjobbakat!
Látom a nőhiány már az agyadra ment, ezért elnézem ezt a hangnemet. Ha annyira fasza barátaid vannak és annyira jó tanácsokat adnak, akkor miért nincs még csajod és mi szükséged volt könyvre?
De nem baj, járasd csak le magad ilyen hülye benyögéssel, hogy kézikönyv segítségével akar csajt szerezni. Szánalmas vagy.
A te stílusod nyilván sokkal jobban tetszik magadnak. Ez van. Hülyékkel nem erősségem veszekedni..
Akiket eddig ismertem és akkora csajozósak, mind a barátaiktól tanulták.
És ha továbbra sem tudsz a kérdésre válaszolni akkor ne írj!
Figyelj, leírom még egyszer: Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor ne írj!
Ha használnád a hülye agyadat, akkor láthatnád, hogy már a harmadik hozzászólásban válaszoltam a kérdésedre. Nem én veszekszem, hanem te rinyálsz itt.
Persze én vagyok az idióta, mert leállok vitázni egy éretlen hülye gyerekkel, aki könyvből akar megtanulni csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!