Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magas lányok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas lányok mennyire jönnek be a fiúknak? Mennyire hátrány ez?

Figyelt kérdés
178 cm magas vagyok, nincs is vele semmi problémám, viszont a környezetemben csak pár centivel magasabbak a srácok, és gondolom nekik az alacsonyabb lányok tetszenek... 18/L
2012. okt. 19. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik is :) 20/F
2012. okt. 19. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Nálam előírás, hogy egy csaj magas legyen. A 150-160 centis nyomikat nem tartom vonzónak.
2012. okt. 19. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:

mivel én 186 cm vagyok szerintem tökéletes magasságod van :D

a kicsi lányok nem tetszenek annyira

2012. okt. 20. 15:55
 14/15 anonim válasza:
Egy igazi férfinak teljesen mind1, hogy milyen magas a párja... Igaz, hogy nekem eddig csak sokkal alacsonyabb barátnőim voltak, de egyáltalán nem zavarna, hogyha ugyan olyan magas lenne, vagy akár magasabb lenne egy kicsivel, mint én. 187 cm magas vagyok, szóval...:D
2012. okt. 22. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Fú de imádnálak. Én 179 centi vagyok. Azt mondom,hogy 180 centi felett ne legyen a nő, a nagyon aggancs nőket ugyanis nem szeretem. De ha maximum akkora mint én vagyok, az teljesen rendben van. 170 től 179 ig nekem nagyon bejönne. Igaz a kicsi lányokat sem vetem meg, aranyosak, de kicsit kishugisak is valahol feelingben. Egy szép velem egymagas nőt tudok leginkább partnernek tekinteni, olyan érett igazi nő hangulatuk van az ilyeneknek. Bevallom ,lélekben kissé tartok is tőlük, túl nagy kihívás! Nyáron volt egy ilyen lány, egész máshogy dobogott a vérpumpám tőle :) Imádtam minden milliméterét.
2012. okt. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!