Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy szolid és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy szolid és okos lánnyal, aki feltehetőleg nagyon gazdag. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy galériában ismertem meg, rögtön kitűnt a tömegből. Elhívtam egy kávéra, nagyon kellemes személyiség. A hétvégén randiztunk is, felajánlottam, hogy elugrok érte, azt mondta, hogy ne, jön majd ő egyedül. Találkoztunk is a megbeszélt helyen, minden jól alakult, a pofára esés akkor történt, mikor a parkolóban szétváltunk: egy új Mercedes SLS Roadster kocsival jár. Láttam a ruháin is, hogy minőséges darabok, de ez tényleg betette az ajtót. Fiúk, mit tanácsoltok? Nem túl pénzes hozzám? Én átlagos vagyok. 24/f.

2012. okt. 18. 19:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
20as, nem hülye, tudja ő biztosan, hogy nem vagyok olyan helyzetben, mint ő.
2012. okt. 18. 22:09
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Srácok ez a "szerelemben semmi sem számít" ezt felejtsétek el. Mert a szerelem az csak a kapcsolat eszköze és nem pedig a kapcsolat a szerelem eszköze. Igenis fontos hogy ki honnan jött nem a pénz az elsődleges hanem a hozzálás. Tapasztalatból mondom hogy nem elsődleges a pénz egy kapcsolatban (csak annak fontos aki mostanában gazdagodott meg) mert ezek általában sznobok. A világnézet számít. Ha hasonló a világnézetetek akkor minden működni fog remélem segítettem :)
2012. okt. 18. 23:53
 23/29 anonim ***** válasza:

szerintem kár előre olyan problémán agyalni, ami még meg se történt... csókolóztatok már egyáltalán?

Az, hogy több pénze van, szerintem nem gond, de hosszú távon az rossz érzés, ha neki van kocsija, neked meg nincs.

De ha már van autód meg külön laksz, ne csinálj problémát.

Ha egy lány gazdag, három lehetősége van: 1.összejön egy külföldivel, 2: vagy egy gazdag magyarral, de azok általában jóval idősebbek

és ritkán a 3: összejöhet átlagos anyagi helyzetű fiúval is, pl veled

Amúgy az SLS meglepő, csak kb 5-10 lehet belőle az országban

2012. okt. 19. 02:23
 24/29 A kérdező kommentje:
23-as: Kocsim nekem van, neki rakétája van. :-) Albérletben lakom.
2012. okt. 19. 10:48
 25/29 anonim ***** válasza:
Semmi baj, egy randitól még nem dől össze a világ. Több mint való ha tisztában van az anyagi helyzeteddel akkor vagy normális vagy csak dugni szeretne.
2012. okt. 19. 13:59
 26/29 A kérdező kommentje:
25-ös: Szerintem, ha dugni szeretne, akkor már rám nyomult volna... :-)
2012. okt. 19. 14:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Akkor pedig mi a kérdés? Továbbra sem értem :)
2012. okt. 19. 15:19
 28/29 anonim ***** válasza:
egy probat meger. Lol télleg sls volt?
2012. okt. 20. 23:45
 29/29 A kérdező kommentje:

Igen. És az egyik legjobb vezető, akit ismerek. :-)

Egyébként mindenkinek, aki válaszolt: Tegnap újra találkoztunk és egyáltalán nem mutatott semmiféle "jelet", hogy kevés lennék neki. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2012. okt. 21. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!