Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy szolid és okos lánnyal, aki
feltehetőleg nagyon gazdag. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy galériában ismertem meg, rögtön kitűnt a tömegből. Elhívtam egy kávéra, nagyon kellemes személyiség. A hétvégén randiztunk is, felajánlottam, hogy elugrok érte, azt mondta, hogy ne, jön majd ő egyedül. Találkoztunk is a megbeszélt helyen, minden jól alakult, a pofára esés akkor történt, mikor a parkolóban szétváltunk: egy új Mercedes SLS Roadster kocsival jár. Láttam a ruháin is, hogy minőséges darabok, de ez tényleg betette az ajtót. Fiúk, mit tanácsoltok? Nem túl pénzes hozzám? Én átlagos vagyok. 24/f.
Én nem azt írtam,hogy nem adnék neki esélyt.Lehet,hogy működne.
De rosszul érezném magam ahogy így bele gondolok
2012. okt. 18. 19:25
13/29 anonim válasza:
Túl nagy lenne az osztálybeli különbség. A kisebbségérzetem felőrölné a kapcsolatot...
2012. okt. 18. 19:25
14/29 anonim válasza:
7es vagyok
ebben az esetben lehet, hogy találtál egy tökéletes nőt?:) grat hozzá, én eddig csak olyat láttam, akinek ki volt nyalva a segge és hisztérikás görcsöt kapott ha a balatonra akarták vinni, mert hogy az nem tenger.
de végülis akkor sok sikert;)
2012. okt. 18. 19:26
15/29 A kérdező kommentje:
14es, ez a lány elég laza és kíváncsi, de mégis félek egy szinten. Egyébként beszéljek neki erről a félelmemről?
2012. okt. 18. 19:28
16/29 anonim válasza:
Sajnos ha nem vagy legalább olyan gazdag, mint ő, akkor nem lesz belőle tartós kapcsolat, nem fog méltónak találni magához.
2012. okt. 18. 19:30
17/29 anonim válasza:
hát elég gáz lenne,ha se szó,se beszéd lelépnél és nem keresnéd többet...szerintem adj magatoknak még egy esélyt!ha találkoztok még és tudtok beszélni komolyabb dolgokról,és már valami vonzalom is van,akkor majd ráérsz agyalni a lóvén!
amúgyis 1000%, hogy nem ő vette a kocsit,hanem apuka/anyuka/nagybácsi vette neki :-)
2012. okt. 18. 19:42
18/29 anonim válasza:
Úgyan ilyen helyzetbe vagyok a jelölt apósomnak jó pár hotelja van meg éttermek hasonló dolgok...lányával járok már 4éve jól meg vagyunk visznek magukkal lányuk is gyakornok elégé szépen fog keresni de én csak egy csőszerelő vagyok...de én együtt vagyok vele szarul éreztem magam elején h megyek velük de most már nagyobból megszoktam de mondjuk nem vagyok az a költekező szegény családból származok mondjuk fizetésem átlag feletti de azért nem elég mindenre szerintem próbáld meg!nem veszhetsz vele semmit én is így voltam 26f
2012. okt. 18. 19:52
19/29 A kérdező kommentje:
17es, nem tudom, hogy ki vette a kocsit neki. Nem gondoltam lerázni csak úgy...
2012. okt. 18. 19:54
20/29 anonim válasza:
Elolvastam a kérdést, és a válaszokat is gyorsan átnéztem
De úgy látom én rajtad, hogy nincs itt kérdés
Te szeretnéd nagyon. Akkor nincs min gondolkodni. Ha elszalasztod, majd vered a fejed a falba, hogy mit csináltál. És nem a pénze miatt, hanem mert nem próbáltad meg. Ha már együtt vagytok x ideje, és téged zavar a dolog, akkor úgy is meg tudod vele beszélni. De szerintem most rögtön az elején ne hozd fel a dolgot. Viszont azt azért szépen (nem kell fizetési bizonylat) valahogy finom add tudtára, hogy te valószínűleg nem vagy olyan tehetős mint ő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!