Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó "randiötlet", h elhívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó "randiötlet", h elhívom magammal vásárolni?

Figyelt kérdés

Van egy szaktársam,akivel heti 1-2szer találkozom,de olyankor elég jól érzem magam vele.:) És szeretnék vele sulin kívül is találkozni. Legutóbb mondta,hogy elkísérhetném vásárolni (a sulihoz közeli plázába),de nemet mondtam egyéb okok miatt(amik most nem lényegesek). Arra gondoltam,hogy legközelebbi találkozásunkkor megkérdezem,nincs-e kedve eljönni velem oda vásárolni,mert még 4-5 hete láttam ott egy jó rucit,csak akkor nem volt rá pénzem,most meg van,és ha jól áll,megveszem. A lényeg,hogy egy miniruháról van szó,és ő lenne a zsűri,hogy jól áll-e.:)) Persze utána ennénk is valamit kettesben,ha már ott vagyunk. Szerintetek jó ötlet?

20/L

2012. okt. 18. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt már eggyüttélős kapcsolatom,és abban is utáltam a közös vásárlásokat,mert lehet hogy a csaj élvezi,de a másik oldalon idegesítő,ha meg akarod tartani,az első 10 évben ne vásárolj vele.Inkább menjetek el egy közeli parkba,beszélgetsetek,másodikra jöhet egy mozi,de vásárolgatni soha.
2012. okt. 18. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:

hát ha már régebb óta ismered, akkor szerintem lehet..

csak ne az legyen, hogy bemész 20 boltba ő meg csak rád vár :D

de ha most ismernéd meg, nem lenne jó ötlet

2012. okt. 18. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem jó ötlet. Múltkor uis nemet mondtál neki.

Sok sikert.

2012. okt. 18. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
#1: Nem tudom, én pont az ellenkezője vagyok, szerettem vásárolni a párommal. Sőt, ha ruhákat vett, válogatni is segítettem, hiszen nekem akart tetszeni, meg nekem is tetszett ha olyan ruhákban járt, amiről nem bírtam levenni a szemem. :) Valószínűleg ezt a szokásomat a következő barátnőmnél is meg fogom tartani.
2012. okt. 18. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. Vásárolni? Randira? NEM! Nemnemnem.
2012. okt. 18. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!