Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetek most egy életre megsértettem? Lent bővebben
van egy lány aki nekem nagyon tetszik és beszélgetünk sokat meg minden és ez mind a nyári táborba volt. Na igen vége a tábornak és iwiwen küldtem neki egy üzenetet hogy hogy vagy meg ilyesmi és mondtam neki hogy a Guitar Hero-ba (aki nem ismerné egy Xbox 360 as játék és ilyen gitáros) találtam benne Michael Jackson számot (ami neki a kedvence de én utálom)és hogy a hajam égnek állt tőle mikor megtaláltam és nem írt vissza semmit 1 hónapja
nagyon félek hogy esetleg mesértődött vagy valami és a pofámat se akarja látni szóval örülnék ha segítenétek (bocsi ha hosszú volt)
13/F
melyik Jackson szám volt az? :P:D
Jacksonnak nincsenek rossz zenéi ;)
unokatesómnak is megvan a guitar hero, és ő sem szereti Michael Jacksont. múltkor beteg voltam, 40 fokos láz, stb... és felhív:
- Judit, képzeld, Michael Jackson számát eldoboltam a guitar hero-n!!
én nagyon nem fogtam, mert majd elaludtam, a 4 napos lázamtól... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!