Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetek most egy életre megsértettem? Lent bővebben
Figyelt kérdés
van egy lány aki nekem nagyon tetszik és beszélgetünk sokat meg minden és ez mind a nyári táborba volt. Na igen vége a tábornak és iwiwen küldtem neki egy üzenetet hogy hogy vagy meg ilyesmi és mondtam neki hogy a Guitar Hero-ba (aki nem ismerné egy Xbox 360 as játék és ilyen gitáros) találtam benne Michael Jackson számot (ami neki a kedvence de én utálom)és hogy a hajam égnek állt tőle mikor megtaláltam és nem írt vissza semmit 1 hónapja
nagyon félek hogy esetleg mesértődött vagy valami és a pofámat se akarja látni szóval örülnék ha segítenétek (bocsi ha hosszú volt)
13/F
2009. aug. 7. 15:51
1/15 anonim válasza:
Ilyenért nem sértődik meg nyugi =) egyáltalán be volt azóta jelentkezve? vedd fel msn-re ha tudod
2/15 anonim válasza:
fiatal ,elég gyerekes ezért besértődni. keresd fel ha a közelben lakik:)
3/15 anonim válasza:
ez az egész olyan gyerekes :).
Ami a guitar herot illeti, nem tudom mit tudtok élvezni benne. Láttam róla vidit, szerintem primitív játék.
4/15 A kérdező kommentje:
jó most nem a guitar hero a lényeg
2009. aug. 7. 16:02
5/15 A kérdező kommentje:
bevolt és elvileg el is olvasta
2009. aug. 7. 16:03
6/15 anonim válasza:
Ha érdekelnéd visszaírt volna valószinűleg. De lehet, hogy más okból nem írt vissza, vedd fel MSN-re, maximum nem jön össze a dolog, és annyival tapasztaltabb lettél. :)
7/15 A kérdező kommentje:
nincs MSN-je
2009. aug. 7. 16:21
8/15 anonim válasza:
keresd meg valamelyik barátnőjét akkor az imserősei közül és vedd fel azzal a kapcsolatot, hátha megadja a lány számát..
9/15 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogymegsértődött:) De azért írj neki újra és kérdezd meg, illetve mondd meg neki, hogy nem akartad megbántani.
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2009. aug. 7. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!