Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Az zavarna titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az zavarna titeket, ha egy fiú egy kicsit szertelen?

Figyelt kérdés

Alapvetően minden rendben velem,kinézetre legalábbis. Viszont a baj velem az,h kicsit szertelen,ügyetlen vagyok,amolyan tipikus 3 ajtós szekrény:D. De am. magas vagyok és vékony,széles vállam van.

Ja ,meg egy kicsit szétesett,szórakozott,hangulatfüggő. Lelkesedésem általában határtalan,egyesek szerint roppant naivitás jellemez. Mindenkihez pozitívan állok hozzá,feltétel nélkül megbízom az emberekben. Jókedvű,vidám és meggondolatlan vagyok. Így sokszor előfordul h pofáraesek,ha nem is a szó szoros értelmében:D.

2012. okt. 17. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemnem,sőt..énis ilyen vagyok csak lányban:D
2012. okt. 17. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
a lelkesedés és a pozitív hozzáállás remek dolog :) az, ha kicsit ügyetlen vagy, az lehet még aranyos is. már amennyiben nem értékes dolgokat teszel tönkre :D de ezek alapján így nagy baj nincsen veled. legalábbis ezekkel a tulajdonságokkal, amiket leírtál. bár tudod az, ha mindenkiben megbízol feltétel nélkül, nem feltétlen jó dolog. sőt, ilyen világban, amilyenben élünk, tuti nem.
2012. okt. 17. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

...olyan ismerős nekem ez a szöveg.

Nem vagy véletlenül piszkosul jóképű is ??

2012. okt. 17. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Mi?

Piszkosul jóképű?

Hát ez realatív. Mindenkinek más a jóképű. Volt,hogy mondták már rám h helyes,vgy jóképű,de hogy jön ez most ide? Ezt nem értem.

2012. okt. 17. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!