Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jó pasi, se gazdag, se kigyúrt, se magas, se jóképű, akkor hogyan tudnék egy szép lányt magamba bolondítani, hogy belém szeressen, akivel talit beszéltünk meg?
Én meg gerincből b*szom szájba a k*rva anyádat te hülye szűz gyerek :D
Nem veszitek észre hogy azzal nem lesz jobb ha itt siránkoztok,naponta felteszitek ugyanazt a kérdést 1000-szer
Én is tudom hogy minden nő köcsög r*banc de mégsem siránkozok itt,nem fog a szádba repülni a sült galamb,hiába oltogatod itt a nőket,attól nem fog megszánni téged egy bögyös plázacica
Gratulálok 15:58, hülyét csináltál magadból! :D Ennyire fáj az igazság? Tudod pajtiska, a vágyaid nem befolyásolják a tényeket. Attól hogy a kemény 11 életéveddel itt trollkodsz arc nélkül, a helyzet nemigen fog változni, max. magadból csinálsz bohócot. Kaptad is újra a mínuszt, megdolgoztál ám érte :)
Ezeket a hikomat droidokat bezzeg valahogy sohasem tiltják...érdekes az oldal szabályzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!