Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelent neki valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent neki valamit?

Figyelt kérdés
Pár hete közös társaságba kerültem egy sráccal, aki írtó aranyos, helyes,... és ugye hülyéskedünk, nevetgélünk, többször csak spontán megöleltük egymást, volt h csikizett, megkínált cigiéből, sőt olyan is volt h ő tartotta amíg szívtam. Viszont a többi lánnyal is nagyon kedves... nem mintha baj lenne, csak így most eltanácstalanodtam, hogy lenne -e értelme szemezgetnem, flörtölgetnem vele. És h mennyi esélyem van :S szerintetek
2009. aug. 6. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy más lányokkal is kedves, az jelentheti azt is, hogy kedves, és együtt érző. Ha úgy érzed szereted, ne engedd el, mert bánni fogod. Sok sikert!
2009. aug. 6. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
az 1. válaszolónak teljesen igaza van de szerintem mondd el neki hogy mit érzel iránta vagy kéredzd meg hogy most mivan köztetek^^. Remélem tudtam segíteni és sok sikert
2009. aug. 7. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
több felé kell elvetni a magvakat teljesen normális hogy mindenkivel "kedves".
2009. aug. 9. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!