Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tenyleg csak azokhoz a lanyokh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg csak azokhoz a lanyokhoz menjünk oda, akik visszajelzést adnak és ezzel megkimelhetjuk magunkat a visszautasitasoktol?

Figyelt kérdés
Csak azert kerdem, mert engem mar kb 60 lány brutális módon utasított el, hogy te féreg vagy stb. Pedig kedvesen ismerkedtem, de a csunyasagot nem lehet humorral, kedvességgel ellensúlyozni. Legalábbis nekem nem sikerult. Soha egyetlen egyszer sem kaptam egy pozitív jelzést sem a lányokról, soha nem akart egyetlen egy sem szemezni velem. Ezert tartom érdekesnek ezt az állítást, hogy csak azokhoz menjünk oda, akik adtak jelet. De ha senki sem ad? 26 f szuz.
2012. okt. 12. 22:22
 1/9 anonim válasza:
biztos csúnya vagy
2012. okt. 12. 22:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Meg a lanyok mindig mondjak, hogy tűrni kell az elutasitasokat mert pasik vagytok. De ha az ember nem kap soha pozitív megerősítést? Bezzeg ha egy lány kap egy kosarat egy helyes fiúról akkor magába elakad rögtön és elkonyveli, hogyminden pasi szemet. Holott csak rossz lóra tett és nem a szuperhelyesre kellett volna szemet vetnie. Mint ahogyan én sem szép lanyokra hajtottam. Megis mindig kaptam a kosarat, azt hiszik a lányom, hogy a ronda pasiknak nincs szívük és lelik sem, csak gépek.
2012. okt. 12. 22:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Az vagyok, de ez nem ok a folytonos elutasításra, mert kedves vagOk, jolelku,.
2012. okt. 12. 22:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja és kövér sem vagyok.
2012. okt. 12. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:

És ha kedves vagy és jólelkű? Ha nem tetszel az adott csajnak, akkor nem tetszel...

Látod ugyanazt csinálod, mint szerinted a csajok, hogy milyen szemetek, hogy elutasítanak mikor te kedves és jólelkű vagy, jahm és nem vagy dagadt (mintha mindenki a gebéket szeretné...)

2012. okt. 12. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, te is csak kötekedni tudsz. Azért a többségnek nem jönnek be a túlsúlyos emberek és ez érthető is. Nem egészséges a túlsúlyos állapot, de persze, biztos van, aki nem ezt nézi. Azért a legtöbb lánynak jó pasi kell és tényleg magasra teszik egyesek azt a bizonyos mércét. Én is tapasztaltam. Igaz csak átlagos külsőm van, de volt, aki má rlerondázott, pedig nem vagyok ronda, csak neki épp nem az álompasi kategóirába estem. Ezek alányok általában nem is érnek egy menetnél többet. Buták és felszínesek én csak röhögök és elmondom magamban, csak jól jártam, hogy hamar kiderült milyen lány az illető.
2012. okt. 12. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
mivel az összes pi*na náluk van, így ha ők nem mennek oda hozzád -és csajt akarsz- akkor neked kell odamenni. ehhez az elmélethez még hozzácsatolom a nagy számok törvényét ami alapján minél többnél próbálkozol annál nagyobb a val.sége, hogy egy összejön!
2012. okt. 13. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Én pedig pont azt látom a környezetemben, hogy senkinek semmi baja a duci emberekkel... max a tinifiúknál van ez a sovány mánia, nah meg van különbség duci és duci között....
2012. okt. 13. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Bár ti biztos lehettek tizenévesek :D ha így gondolkodtok...
2012. okt. 13. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!