Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 éves lány vagyok. Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok. Szeretnék barátnőt, hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

neten kívül hol ismerhetnék meg leszbikus lányokat? de akiknek tényleg kapcsolat kell, nemcsak ki akarják próbálni, milyen lehet egy csajjal dugni. ha egy nő utánamnéz az utcán, akkor az már azt jelenti, hogy bejövök neki? tényleg mi indíthat be egy nőn egy másik nőt? ilyesmik, h nagy mell, arc, kiegészítők, ruha? mi az, ami akár egy heteró csaj fantáziáját is beindítja egy lányról?

nem ismerek más leszbiket/vagyis nem tudom, ismerek-e

2008. máj. 19. 22:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. máj. 27. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Pl itt:Dengem érdekelne a dolog, és nem csak amiatt hogy kipróáljam;P. 14 vagyok azmár kevés?:D addd meg lécci ide az email címed,ha szeretnéd felvehetlek:D
2009. márc. 20. 20:52
 13/16 anonim válasza:

hát én pl a lánynak az arcát nézem meg elöször :D

ismerkedni hát...én a chat-et választottam...de nem sokra mennél vele sztem.(bár nekem 1szer bejött)

am 15 vok...

2009. jún. 11. 14:41
 14/16 anonim válasza:

az elözö vok

sztem ha utánnad néznek az utcán az inkább azt jeleti h szép vagy ,minthogy bejössz neki.

neten kivül nem naon tok mást

2009. jún. 11. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát én csak a szórakozó helyeket tudom neked mondani. Vannak manapság már kifejezetten leszbikusoknak rendezett bulik. A pinkvanilla.hu nevezetű oldalon láttam ilyen programokat ha érdekel keress rá :). Azt meg nem igazán lehet tudni szerintem hogy kinek kell csak a szex és kinek annál több. Idő és megismerés kérdése. Hogy mi indíthat be egy nőt egy másik nőn...hm... ez nagyon nehéz kérdés. Szerintem a ruha, kiegészítők meg a nagy mell nem feltétlenül játszanak szerepet benne. De talán segít ha a saját példámat mondom el. Engem nem csak a külső fog meg inkább a lány illata, bőre, érintése de talán legfőképp a kisugárzása. Vannak olyan lányok akik egyszerűen megfognak. Átvitt értelemben XD. Na meg az hogy szimpatikus-e. Remélem tudtam valamennyit segíteni.
2010. márc. 25. 20:05
 16/16 Tseppkoe ***** válasza:
XD
2021. márc. 14. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!