Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Zárkózott lánynak van esélye?
hát ha nem beszélsz semmit akkor úgy elég nehéz lenne a kommunikáció mivel én meg nem beszélek olyan sokat bár ha van téma be nem áll a szám de szeretem a kommunikatív lányokat :S persze attól még megérsz egy próbát, de fogyókúrázz, és máris több esélyed lesz bárkinél :)
én is testépítek és nem keresek kifogásokat :D
Nekem nincs semmi bajom a zárkózott lányokkal.Én is zárkózott voltam régebben,de már könnyebben megy az ismerkedés.Ha meg félénk vagy egy kicsit,az sem gond.Legalább nem azt hallja az ember,hogy:"Maciii vedd meg nekem ezt a ruhát,cipőt,telót stb".Szerintem szerelem kérdése,hogy ki kit akar meghódítani.
22/F.
ha nem tahó módon zárkózott,akkor lehet persze.
tahóság pl-hallgat,mint egy kuka,nem kérdez vissza soha,nem viszonozza a kedvességet,figyelmet.
a dagiság az viszont kizáró ok,főleg ilyen fiatalon,milyen leszel később...
ha meg ilyen vagy,akkor kizárt az hogy érettebb vagy a korodnál,mert a lehető legkevesebbet vagy emberek között,tehát nem tudsz fejlődni se szociálisan,se kommunikációban,nehezen nyilvánulsz meg,nem tudod kifejezni magad.
a túlsúly meg arra utal,hogy táplálkozás ügyben tájékozatlan vagy és lusta edzeni.
ennyi idősen meg a külső talán a legfontosabb jelentőséggel bír az embereknél,szóval ez valamilyen szinten nemtörődömség,igénytelenség is.
Nem, nincs kedvem se pszichológust, se személyi edzőt játszani.
Ezt az érettebb vagyok a koromnál c slágert meg már nagyon unom, kb minden 15-18 éves lány ezt fújja.
Ahogy a duci vagyok is általában azt jelenti, h van rajtam plusz 50 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!