Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19-éves lánynak 30-éves fiúja legyen, az nagyon rossz?
A nővéremnek egy 30éves férfi udvaról.
Igaz kedves a fiú meg nem néz ki öregnek ..
De mikor meghallotam a korát mennyi idős , kicsit megrémültem .
Mivel a nővérem 19-éves csak :D
Ki mit gondol ekkora korkülönbségről ?
Háát szerintem sok.. bár én 21 vagyok a párom 25...
L
Én is 19 éves vagyok és bár izgatnak az idősebb pasik, azért csak távolról istenítem őket. :D
De ez személytől függ, a nővérednek ő kell és nem kell izgulnod, tud vigyázni magára, hiszen már felnőtt nő:)
Nyugi, ne féltsd!:D
Szerintem egy 30 éves férfinak már hamarosan a családalapításon kellene járnia a fejének. Egy 19 éves lány nem hinném, hogy ilyen tekintetben helyes választás. Persze mire eljutnának arra a szintre, addigra a nővéred sem 19 lesz hanem, kb 24... A bökkenő szerintem annyi, hogy feláldozza egy lehetséges karrier lehetőségét.
de ez csak az én saját szubjektív véleményem... 4-5 év szerintem teljesen korrekt különbség, de 11 az már ennek a duplája, ami szerintem inkább hátrányos, mint előnyös. Persze másrészről meg ott van az, hogy egy olyan párja van, aki már megteremtette a szükséges feltételeket, akivel megalapozott jövője lehet... Mindkét oldalon vannak érvek..
mindenki mondja ezt a csaladalapitas dolgot...
sztem a pasi tudja es erzi mikor szeretne csaladot...
apum 12evvel idosebb anyumnal es itt vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!