Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
A fiúknál most van ez az új divat,hogy a gatyájukat lenn hordják. Nektek ez tetszik?2012. okt. 11. 20:39
2/6 anonim válasza:
nem új, szerintem nagyon gáz, sőt, engem undorít
ha meg az alsó, ami kilóg, elszürkült, nyúlott, akkor még inkább
az meg bosszantó, hogy ha van a srácnak egy jó feneke, akkor miért kell egy ilyen totykos sz*rba elrejteni, amikor mi lányok is szívesen megnézzük egy pasi hátsóját, ha az jól néz ki
nos, nekem nem férfi az, aki így hordja a nadrágot
3/6 anonim válasza:
Röhejes de ugyanez a lányoknál is igaz amikor kilóg a tanga, múltkor egy egyébként kimondottan helyes lánynak a buszmegállóban annyira lent volt hogy elöl is kint volt majdnem félig a bugyi. Gondoltam meg kéne tőle kérdezni, hogy mennyi??? hátha leesik neki de valsz csak én lettem volna a "bunkó"
4/6 anonim válasza:
van akinek jól áll, de a legtöbb egy nyomi aki próbálja utánozni a jófejeket.. első látásra észrevenni az ilyeneket. szánalmaas.
5/6 moslekosvodor válasza:
az a baj a letolt gatyával h a sok hülyegyerek így játssza az eszét h mekkora nagy királyok de közben nem is tudják h honnan ered. Márpedig ez az amerikai börtönökből ahol így jelezték a többi elítéltnek h őket meg lehet dugni és ezt azért találták ki mert nagyon sok volt a balhé h ki kivel mit csinált -de ezt a sok csíra nem tudja. Szóval ne lepődjünk meg h egyre több a homokos
6/6 anonim válasza:
Mintha egy vemhes ló lenne akinek elefánt lábai vannak és telefosta magát.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!