Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akit még a molett lanyok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit még a molett lanyok is visszautasitottak (18 szor), az mit tegyen? Vagja fel az ereit?

Figyelt kérdés
Ossze vagyok roskadva, hogy még nekik sem kellek. Nagy a fejem, szabalytalan alaku. Testem az megfelelo. Vegyesz vagyok de ez nem erdekli a lanyokat ha nen buta az illeto. Senkit sem erdekelt, csak ramneztek es rogton jott a valasz, hogy neeeeem.
2012. okt. 11. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
küldj már nekem egy képet magadról, ha nem gond. 18/L
2012. okt. 11. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:

A molett lányok nem különbek mint a karcsú alakkal rendelkezők. Nem kéne így megkülönböztetned a nőket..

Egyébként mennyire szabálytalan a fejed? Nem hinném, hogy annyira rosszul nézhetsz ki. Ha küldenél képet azt megköszönném. :)

Lehet nem jó a csajozási technikád. Ha rögtön elutasítottak akkor elkövethettél valami hibát. Nem hiszem, hogy minden lány rád nézett és eldöntötte egyből, hogy ő nem jó..

2012. okt. 11. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
20:46 Valóban nem különbek a molett lányok se, ők is ugyanolyan felszínesek, mint a karcsúak. Ha te is csúnya lennél, tudnád, h a csúnya srácokat mindig minden lány azonnal elutasítja.
2012. okt. 11. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
De miért kell kiakadni,ha nem tetszenek a lányoknak a csúnya fiúk?Nekünk meg nem tetszenek a csúnya lányok.Persze,hogy elutasítjuk a csúnyákat.Kell a francnak.
2012. okt. 12. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért van, aki komolyan gondolja, hogy minden nő méltó a figyelmére, és nem hatja meg a külső, mert az embert nézi. Nevezzük férfinak. Sok példa létezik extrém esetekkel. Nem mind "a szerelem vak" típusú.
2012. okt. 12. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó...ezek szerint elég kevés az igazi férfi,és elég kevés az igazi nő...de nem ez történik itt...egyszerűen csak az emberek-egy nagy indiai filozófus szerint-"alszanak."

Ez azért fontos,mert ha az ember alszik,nem lehet pszichikai a szerelem,csak fizikai.Vagyis rendelkezhet egy hímnemű egyed egy férfi tulajdonságaival,és lehet férfi,csupán csak éppenséggel mélyen alszik.Ha nem túl mélly ez az alvás,akkor a szerelem pszichikai.Érdekes nézőpont,nem?

Ráadásul,le merném fogadni,hogy az utolsó válaszoló egy nő,akinek most nem tetszik,mi megy itt...-.-

2012. okt. 13. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!