Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felmérni reálisan, hogy "mennyit érek? "
Itt most arra gondolok, hogy vajon mennyire vagyok jó csaj? Külsőre-belsőre egyaránt. Annyira nem tudom eldönteni, hogy én vajon milyennek számítok, és egyáltalán mi számít pozitív vagy negatív tulajdonságnak bennem?
Ti hogyan "méritek fel" magatokat?
Bocs, ha buta kérdés, de tényleg érdekel...
Ha megnéznek a pasik,akkor valószínűleg külsőre elég jó vagy.:) A belsőt pedig onnan tudod,hogy fiúkkal ismerkedsz,és akinek szimpi vagy,az többet szeretne tőled.
19/L
Nem könnyű reális választ kapni erre a kérdésre, de próbálkozni lehet.
Külsőről talán elárulhat valamit, ha figyeled a pasik reakciót, amikor meglátnak (pl. az utcán vagy egyéb semleges helyen). Az ismerősök körében történő felmérés be már a belső is szerepet játszik, és hajlamosabbak az emberek kegyesebb módon tálalni a véleményüket.
A belsőről pedig még nehezebb véleményt alkotni, hiszen más szituációkban másképpen akarunk vagy egyáltalán látszunk (másként viselkedik az ember pl. buliban mint iskolában/munkahelyen, így azok az emberek mindig csak adott szituációban magadról mutatott képet ismerik, arról mondhatnak véleményt.)
A szubjektivitás is komoly tényező lehet egy adott szituációban, különböző emberek különböző módon ítélnek meg egyes tulajdonságokat. Kellően nagy mintavételezés alapján (sok embert kérdezel meg) azonban ennek a tényezőnek a szerepe csökken.
Külsőről még esetleg megpróbálkozhatsz az interneten választ kapni, azonban ehhez fel kell töltened magadról képet (akár többet is, mert egy képről nehezebben lehet megítélni az embert, hiszen függ, hogy pl. sikerült a fotó). Esetleg privátban is el lehet küldeni egy-két embernek, de itt is figyelj arra, hogy a helyén kezeld az eredményeket. (ha túl sok pozitív választ kapsz, attól nem szabad elszállni, mert lehet, hogy csak nem akartak bántani egy esetleges negatív véleménnyel. Ennek az ellenkezőjét is fontold meg, ha túl sok a negatív, nem-e csak szivatnak. A válaszadók között egyenlő arányban legyenek fiúk és lányok.) A kapott eredményeken gondolkozz el, de ne ebből építsd fel az önképedet.
(Még régebben én is csináltam hasonló felmérést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!