Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám felmérni reálisa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám felmérni reálisan, hogy "mennyit érek? "

Figyelt kérdés

Itt most arra gondolok, hogy vajon mennyire vagyok jó csaj? Külsőre-belsőre egyaránt. Annyira nem tudom eldönteni, hogy én vajon milyennek számítok, és egyáltalán mi számít pozitív vagy negatív tulajdonságnak bennem?

Ti hogyan "méritek fel" magatokat?

Bocs, ha buta kérdés, de tényleg érdekel...

2012. okt. 11. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Feldobsz ide egy képet és megmondjuk a külsőt, a belsőt nehezebb.
2012. okt. 11. 14:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet feltenni, mert ismerőseim szerint a gyakorikerdesek elég ciki oldal és nem akarom, hogy valaki meglássa a kérdésem. (ismerős)
2012. okt. 11. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
akkor lui padre-töl kérj tanácsot. mert ö látatlanban is megmondja. de 3sor után sok jót nem lehet rolad irni
2012. okt. 11. 14:12
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
de vakon nincs az az isten aki le tudna téged pontozni egy 10es skálán :)
2012. okt. 11. 14:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó, ezért kérdeztem, hogy hogyan tudnám felmérni magam, vagy mit kéne magamban megvizsgálni?
2012. okt. 11. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

akkor töltsd fel a Yahoo answers-re és írd ki nekik angolul, hogy pontozzanak. oda magyarok úgyse járnak.

Bár a Yahoo nem reális, mert a nyugati kultúrában elég vajszívűek az emberek, a lányoknak akkor is szépeket írnak, ha nem azok- a fiúkkal szemben kritikusabbak.

A Gyik tényleg gáz oldal, amelyik srác felrakja magát, szinte mind olyan választ kap, hogy túl vékony, meg túl fiatal- mondjuk igaz is, de mire megy egy tinédzser egy 30 éves véleményével?

2012. okt. 11. 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
lemérni. feltolsz egy fotot.. (ezt külsöre) járj randizni. és figyeld meg a pasik véleményét.. ez vonatkozik külsöre is
2012. okt. 11. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem akarod kitenni publikusra akkor küldd el privátban, az is megoldás. Ha a haverjaid szerint ciki akkor tuti nem járnak ide válaszolgatni, nem?
2012. okt. 11. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, h jutnak iyen hülye kérdések valaki eszébe. Valószínűleg mindenki számára egy kicsit mást jelentesz, valakinek sz@rt se érsz és lehet, hogy valakinek mindent....és , hogy magadat mennyire tartod azt nem másoknak kell megmondani :)
2012. okt. 11. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy felmérés. Mert a szépség és a vonzalom relatív. Lehet, hogy vkinek 10es vagy, vki meg nagyon nem a te típusodhoz vonzódik.
2012. okt. 11. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!