Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derithetem ki hogy tetszem-e neki?
Van egy lany osztalytarsam akibe belezugtam es ki szeretnem deriteni hogy tetszem-e neki.
Most nem a jelekre es kontaktusra gondolok hanem valami jo szovegre amivel beszelgetes kozben valahogy kihuzhatom belole! Nem azt szeretnem hogy konkretan elarulja, csak valahogy veletlenszeruen belemenni a temaba es belefolyni!
Adjatok tippeket! 17/f
Sajnálom,de ez nem így megy.Ha akarod,akkor légy férfi.Ha körülményeskedsz,meredeken zuhanni kezdenek az esélyeid.Az,hogy tetszel-e neki,attól függ,mit lépsz.
És ha lepattint,akkor mi van? Nem kell ennek akkora jelentőséget tulajdonítani. Nyilván ne a többiek előtt nyomulj rá,hanem akkor közelítsd meg,amikor egyedül van,de ha elutasít,akkor sem lesz semmi baj.Nyugi.
Okes!
Koszi a tanacsot.Megprobalom magam raszanni, hogy kezdemenyezzek nala, csak annyi a baj, hogy nem az a fajta vagyok aki magasrol lexar mindent, hiaba probalok ilyen lenni, mert biztos jobb mint mindig mindenen ragodni es sajnalni magamat! Megfogadom a tanacsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!