Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már Nektek abból valami eredményetek, ha az utcán leszólítottatok egy lányt?
Nem bunkó stílusban értem a leszólítást, és az eredmény alatt nem is a szexre célzok.
Például, hogy buszon, villamoson stb megláttatok egy csinos lányt/Nőt, mit mondtatok Neki? Tartottátok utána kapcsolatot?
Egyik haveromnak egyszer bejött, de még évekkel ezelőtt.
Én nem szeretem, mindenki rohan a dolgára, valahogy nem tűnik "jó ötletnek". Persze ettől még akármikor bejöhet.
a másik oldal vagyok :D
igen, összehaverkodtam egy tatával egyszer a vonaton
elmesélt egy csomó népi gyógymódot, ő meg megtudta milyen egyéni ételreceptjeim vannak :D
Nálam próbálkoztak már utcán. Sétálás közben. Hát, nem tagadom, volt mikor bejött az illető és ismertem is őt valamennyire látásból, akkor megbeszéltünk talit. Pár hét után járni kezdtünk, aztán ez 1 hónapig tartott. Bár én voltam az, aki nem akarta eléggé. Kicsit megbántam, de ez már rég volt. Mondjuk ilyen látásból ismerős dolgok voltak (kisvárosban lakom, ráadásul belvárosban). Mentem valahova és akkor odajöttek hozzám, elkísértek arra a helyre, azalatt meg eldöntöttem, hogy szimpi-e a srác vagy sem.
Egy másik fiúval is így jöttem össze (ezek a 16-17 éves szárnypróbálgatásaim voltak :D), na ő akkor költözött csak a környékre. Bár ne ismertem volna! Kiderült, hogy minden csajszinál így nyomul. Akkor még a myvip volt a "menő", na ott meg aztán volt vagy 50fős háreme.
Azóta nem igazán mennék bele hasonló szituációba... De nincs kizárva, hogy valakinek összejön így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!