Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondanak nemet a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondanak nemet a nők?

Figyelt kérdés

Pl:

Elhívok egy lányt randira és igent mond utána meg nem jön el és szóba sem áll többet velem.

Vagy kérek randi időpontot és azt mondja majd de hetek múlva sem válaszol és ha rákérdezek nem válaszol.

2009. aug. 6. 00:33
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
A nők kiismerhetelenek.
2009. aug. 6. 00:37
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem az is esne kb ugyanolyan rosszul, ha nem-et mondanának.
2009. aug. 6. 00:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Személy szerint nekem a hazugság mindig rosszabbul esik.Ha megmondja az igazat akkor nem emésztem napokig v.hetekig magam, hogy miért nem hív fel v. ír amikor megígérte.
2009. aug. 6. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Öcsémmel is mindig ez van. Eléggé félreérthetetlen jeleket küld felé a lány, megbeszélik, hogy találkoznak, aztán meg nem veszi fel a telefonját. Nem tisztességes, a fiú csak beleéli magát..

Én mindig vigyázok erre, sztem jól kezelem a dolgokat.

Egyedül az a megtévesztő bennem, hogy szinte mindig mosolygok, ezt könnyen félreértheti, aki nem ismer.

Szóval a kérdésre válaszolok, bár mások tapasztalatai alapján:

1. Azért, mert "nem akar megbántani".

2. Azért, mert élvezi, ha tetszik valakinek, és randira hívja, csak nem veszi észre, hogy ezzel mások érzelmeivel játszik.

22/l

2009. aug. 6. 01:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokszor volt még nekem is ilyen, míg randizgattam. Nekem se tetszett de jöttek az olyan randik ahol nemcsak időpontot kaptam, hanem tényleg taliztunk is. Az oka tényleg az lehet amit az előző lány irt. Számítani kell sajnos az ilyesmire, ne éld bele előre magad.
2009. aug. 6. 09:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Sajnos sikerült rendesen bele élnem magam a legutóbbiba is mert nagyon szerelme lettem.

Azt hittem érdeklem , mert mindig odajött hozzám beszélgetni ,volt olyan is , hogy édességet hozott nekem.Ebből azt szűrtem le , hogy tetszem neki.

2009. aug. 6. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére ilyen még nem volt, de az már többször előfordult, hogy sokáig csak ígérgeti, a hétvégén azt mondja, hogy "bocs, de ma mégsem jó", aztán egy hónap huzavona után benyögi, hogy ez mégsem lenne olyan jó ötlet.

Nagyon tudom sajnálni az így elvesztegetett időt..

Sárky

2009. aug. 6. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
én már mondtam nem-et, mire a srác azt reagálta, h esélyt se adok h megismerjem, falat húzok magam köré, meg ne csináljam és addig nyaggatott, míg nem voltam hajlandó vele szóbaállni.... Sokszor azért nem mondunk nem-et, mert a pasik azt sem értik meg sokszor.... 17/L
2009. aug. 6. 18:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Személy szerint egyszer sem másztam rá egy nőre se mert nem akart találkozni velem.

Kérdés inkább az , hogy miért menekülnek a nők inkább egy hazugságba mint kimondaná a NEMet .Mert ha nem jön el a randira amikor megígérte az számomra hazugság mert feltételezem tudta jól , hogy nem fog eljönni.Ha meg nem tudta és mégsem jön el akkor meg felhívhatna/írhatna sms-t/írhatna e-mailt/galambposta/ stb.

2009. aug. 7. 02:52
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem fél attól, hogy reagálsz, ha nem-et mond neked (én vtam az előző nem-es válaszoló). szóval hogy ráakaszkodsz (elhiszem, h nem vagy ilyen) és talán úgy gondolja ha átver, akkor tárgytalan és elfelejted őt. vagy ő maga sem tudja, hogy mit akar, találkozna is veled, meg nem is, lehet az utolsó pillanatban rémül meg, azért hagy faképnél. vagy jól esik neki h érdeklődsz iránta, de többet nem akar, viszont ha ezt megmondja neked, akk elveszti a hódolóját, amit nem akar. több ötletem nincsen
2009. aug. 7. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!