Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy pasi és úgy tűnik én is neki, de nem lép.
Mit tegyek?
Szerintem szemezzetek, és ha már VÉLETLENÜL beszélő viszonyba kerültök, célozgass :) enyhe de találó célzások..
Lehet feltünésmentesen is szóbaelegyedni vele. Sok sikert!
(amúgy az utóbbi onnan is függ, hogy honnan ismered, hol szoktatok találkozni.. ha suli, akkor nincs nehéz dolgod!)
2008. máj. 19. 20:52
Félénk vagy, és úgy tűnik, ő is az. Ha valamelyikőtök nem lép, akkor kerülgetitek egymást, mint macska a forró kását. Ha egyszer négyszemközt lesztek, akkor hívd el valahova! (Egyébként tanulságos ebben a topicban visszaolvasni, egy csomó fiú írt, hogy tetszik nekik egy lány, de nem mernek kezdeményezni. Szerintem ez a szituáció forog fenn.)
-G-
(pasi)
2008. máj. 20. 15:31
2008. máj. 20. 16:41
"Nem merek lépni,mert félek hogy visszautasit"
No igen.
Valószínűleg ő is ettől fél.
Szerintem hívd el valahova. Akár nagyobb társaságban, pl. valami bulira, kirándulni...
2008. máj. 20. 18:12
kezdeményezz te nyugodtan:) hidd el tetszeni fog neki. és sok sikert;) szurkolok:)
2008. máj. 20. 19:51
figyelj, mi is így voltunk, aztán egy bulin mellé ültem....estébé és már 2 éve együtt vagyunk..:) a lényeg h ne görcsölj és ha tényleg passzoltok akkor azon se agyalj h mit mondj neki, mert ha tényleg bejössz neki akkor simán menni fog. sztem ha nem nyomulsz nagyon rá, akkor nem is tud nagyon visszautasítani. egyébként a fiuk nem ragaszkodnak ahoz h ők lépjenek 1.,szal hajrá.
2008. máj. 20. 20:29
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,köszönöm a válaszokat! :) Hát igen,bátrabbnak kellene lennem,csak úgy vagyok vele hogy mindig azokkal a srácokkal tudok lazán viselkedni,odamenni hozzá stb,akiktől nem akarok semmit.Ha tényleg tetszik valaki,teljesen leblokkolok...:( Na,azért majd összeszedem magam és megpróbálkozom vele...írhattok még!
8/8 A kérdező kommentje:
Csak az a gond,hogy egy munkahelyen dolgozunk,de teljesen más részlegen és ha látjuk egymást,mindig csak a szemezésig tudunk eljutni,mert a kollégái folyton a közelében vannak...:( és szerintem a főnökség sem nézné jó szemmel ha mi összejönnénk.Szóval nem olyan egyszerű csak úgy odamennem hozzá...És különben is,mért nem ő jön oda? elvégre ő a ffi...Nem lehet ilyen töketlen. Már arra is gondoltam hogy lehet hogy azért nem jön oda,mert annyira azért nem tetszem neki.Mi van akkor,ha csak kedvességből flörtöl? Vagy van valakije és azért nem lép! És ha én odamennék hozzá,és visszautasitana,azért lenne olyan kinos mert utána másnap ugyanugy be kell mennem dolgozni és tuti elmondaná a kollégáinak azok meg rajtam röhögnének...Segítsen valaki!
Kapcsolódó kérdések: