Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszűrni azokat a lányokat akik félénkek és visszahúzódóak? (Én is ilyen vagyok) SEGÍTSETEK!
Valamikor biztos ők is járnak bevásárolni, persze lehet családostul. Pl tesco, auchan, arena, akárhol.
Biztos ki tudod szúrni, nem szét csillámporozott arccal és agyon festett szemmel pislog 10szer/mp, hanem visszafogottabb. Csak szép finoman, sétálgat nézelődik. Nem vihong, rohangál összevissza.
Szia, van abban valami, hogy ezek a lányok nem a visszahúzúdó fiúkat keresik. Mert nincs szükségük arra, hogy az a valaki ugyanolyan félénk legyen. Meg kell őt védeni, kiállni érte, stb.
Megtalálni? Hááát.. Suliban. Vagy valamilyen szakkörön. Esetleg parkban. :)
(Egyébként én is ilyen vagyok)
Jaj, 77%-os vagyok:
Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a harsány, nagydumás, menő srácokat keresik. Lehet egy komoly, csendes fiú is.
A lényeg, hogy magát és, és a lányt is megvédje.
ha van ilyen lány osztálytársad, könnyen kitudod szúrni: általában egyedül van, nem nagyon beszélget senkivel, ha véletlen megszólal, azt is nagyon halkan teszi, és hallatszóik a hangján, hogy nem a magabiztosság sugárzik belőle. Nem sminkeli magát nagyon, nem is öltözik kirívóan, olyan nagyon-nagyon divatosan, és ha elmegy a suliba a folyosón, a földet bámulja. Én is sajnos ilyen visszahúzódó vagyok, és ezek pont jellemzőek rám...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!