Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elítélendő, ha egy lány jó anyagi helyzetben lévő pasit szeretne maga mellé?
mondjuk az ő családja szegény és még tanul és hiába keresett, nem kapott diákmunkát.
miért néznek rá ferdén, meg miért ítélik el ha szeretne néha ő is étterembe menni, vagy valami divatosabb cuccot venni ami átlagosnak számít másoknak de ő jelen helyzetben nem tudná elérni csak úgy, ha ajándékba kapná
Nem elítélendő, ha van pasi, aki belemegy abba, hogy finanszírozza a csajt. Magánügyük.
Egyszerűen pofa kell hozzá.
Nekem ilyesmihez nem lenne képem. Ha valakitől kapok valamit, akkor próbálom viszonozni. Ha olyat kapok amit nem tudok viszonozni, vagy magam sem engedhetném meg magamnak, akkor azt nem szívesen fogadom el, mert iszonyatosan érzem attól magam.
Ha meg muszáj lenne, mert szerelmes vagyok az illetőbe és az ragaszkodik ehhez-ahhoz, akkor próbálom más módon meghálálni, vagy pedig a későbbiekben viszonozni, segíteni őt.
Én igazából elítélem.Azt írtad,h tanuló vagy...Amikor felnősz,kikerülsz az életbe, lesz bőven alkalmad a saját erődből elérni azt, amiről most álmodozol, anélkül, hogy más "vérét szívnád" (kicsit erős kifejezés de kb. erről van szó)
De te tudod,hogy neked mi a fontos. Igazából nem vetne meg érte nagyon senki,mert elég sok lány csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!