Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti hódítottatok meg úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hódítottatok meg úgy lányt, hogy egy bókot sem mondtatok neki soha?

Figyelt kérdés
Úgy értem semmi megjegyzés, hogy "milyen szép vagy" és ilyenek.
2012. okt. 10. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyne. Én csak úgy szoktam.
2012. okt. 10. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Én soha nem hagytam ki a bókolást. Passz.
2012. okt. 10. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ ki mondja kinek meg mit és mikor hogyan.

Pl. egy vonzó nőt eltaszítasz magadtól, ha mindjárt az elején bókolsz neki a külsejéről, mert te lennél csak a 20adik birka aznap aki ugyanezt csinálja.

Ezért van az, hogy az ilyen nőket a foglalt férfiak vonzzák, mert ők úgy kommunikálnak velük az egész megjelenésükkel, hogy a nőnek az jön le, nem igazán érdeklődik iránta.

Azzal a tudatban menj oda, hogy attól, még hogy vonzó, nem jelenti azt, hogy meg is kaphat téged, hisz nem is ismered, és ez felb@ssza az agyát:) és ő kezd el érdeklődni irántad.

Tehát mintha te lennél a nő.

Meg ugratgatod néha csak amikor amúgyis jönne magától, természetesen viselkedve pimasz, de vicces megjegyzésekkel, mintha komolyan mondanád, de ha van humorérzéke leesik neki, hogy csak viccelsz.

Aztán ha észreveszel rajta olyan belső tulajdonságokat, amik neked fontosak, azokkal bókolj neki.

Így azt gondolja: "Na végre egy férfi aki nem élvez el a külsőmtől, hanem a belsőm is érdekli."

Olyan dolgokat is vegyél észre rajta, amiket mások eddig nem igazán mondtak még neki.

2012. okt. 10. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Bókolva is lehet hódítani szép nőt. Csak attól függ, hogy hogyan teszed. Egy nő se szereti, ha túl nyálas már a csávó. Ha jól tud bánni a bókolással akkor befűzhető a lány. A bókolás nem a külsőtől függ! Egy nem szép lánynál is ellehet érni, hogy nem foglalkozunk vele és ez őt izgatja. Mindig a beszéden múlik!!! Ha lássa rajtad milyen tapló vagy akkor elküld a p*csába. Ha szimpatikus vagy akkor jó vagy. Ne már, hogy a szép nőknek nem lehet bókolni... ez gyerekes.
2012. okt. 10. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:

úgy értettem, hogy a jó nőknek inkább a belső értékeiket kell bókolni, és nem a külsejüket, mert az unalmas.

nem fog téged különlegesebbnek látni bárki másnál.

2012. okt. 10. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Meghódítani ugyan nem hódítottam meg, de volt már olyan, hogy ismerkedés közben rám szólt a lány, hogy igazán megdicsérhetném néhanapján.
2012. okt. 10. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Bókokkal nem mész semmire. A nőket csak vonzó külsővel v vastag pénztárcával lehet meghódítani. Tehát ugyanazt az eredményt éred el, ha egyfolytában csak bókolsz, mintha soha semmi jót nem mondanál rá.
2012. okt. 10. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazi bókokat sosem mondtam a hódítási szakaszban.
2012. okt. 10. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk az sem mindegy ki mit hív hódításnak. Kinézet Julit ő lesz a barátnőd akár évekig (it means?) vagy kinézed Julit és beteszed neki még aznap a rudat, aztán két hét múlva azt se tudod, hogy volt-e ilyen.
2012. okt. 10. 13:48
 10/10 A kérdező kommentje:
de túl bonyolítjátok.. csak azt kérdeztem, hogy jöttetek már össze úgy lánnyal, hogy nem bókoltatok neki, csak a beszélgetések alapján kedveltétek meg egymást és nem volt konkrét udvarlás.
2012. okt. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!