Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert lett ennyire elsődleges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lett ennyire elsődleges dolog a szex?

Figyelt kérdés

Marmint manapság senki nem szeretne komoly kapcsolatot?

Bárkivel ismerkedem mostanság első kérdései hogy szűz e vagyok és hány pasival voltam együtt...

17/L

2012. okt. 9. 23:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szó hogy ne elvezzek ki az eletet.én is eljarok bulizni ..csak én ezt vettem észre hogy nem akarnak komoly kapcsit.
2012. okt. 10. 00:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Digo: és aki nem akar csajozni, hanem csak EGY társat maga mellé? Mert van ilyen, csak ez értékét vesztette manapság.
2012. okt. 10. 00:02
 13/23 A kérdező kommentje:
Sajnos:/
2012. okt. 10. 00:07
 14/23 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de a bulikban nem a komoly kapcsolatot kereső fiúkkal fogsz találni. Sokszor pedig azért keresnek manapság az ember komoly kapcsolatot mert rájöttek, hogy a szex és a kicsapongó élet nem minden. Egyszóval benőtt a fejük lágya, ami viszont időbe telik, a múltat viszont nem lehet visszacsinálni. Akin pedig sok traktor átment, azon a keréknyom is sok lesz... Hogy diszkréten fogalmazzak.
2012. okt. 10. 00:09
 15/23 anonim ***** válasza:

"és aki nem akar csajozni, hanem csak EGY társat maga mellé? Mert van ilyen, csak ez értékét vesztette manapság."

Mi a jobb? Ha egy fiú kibulizza magát, tapasztalatokat szerez ebben a korban, vagy ha majd 30 évesen jön rá hogy elment mellette a fiatalság és kimaradt olyan dolgokból amik örök élményt jelentettek volna?

2012. okt. 10. 00:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy így kell élni ilyen felfogással, de ebben a korban nem szabad túl komolyan venni a kapcsolatokat, mert magasról lehet a legnagyobbat pofára esni. Elég ritka hogy valaki a 17 évesen kialakult "első szerelméhez" menjen hozzá, és szüljön gyerekeket. És ez egyáltalán nem elítélendő, ilyen az élet.
2012. okt. 10. 00:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Digo: én tettem fel neked a kérdést. 20 évesen én is rájöttem, hogy kimaradtam mindenből, ami másnak természetes. De mégsem erre vágyom. Nekem jó az az élet is, ami másnak mondjuk unalmas. De legalább VAN TÁRSAM.

Vagyis... pont ez az, hogy nincs. Csak én erre vágyom. No.

2012. okt. 10. 00:26
 18/23 anonim ***** válasza:

"De legalább VAN TÁRSAM.

Vagyis... pont ez az, hogy nincs. Csak én erre vágyom. No."

Tehát mit értél el vele hogy nem használtad ki a fiatal éveid? Semmit. Majd amikor pár év múlva lesz valakid akkor meg jön a félrekacsintgatás. Jópár hasonló sztorit láttam már.

2012. okt. 10. 00:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Digo: Előbb vágom le a p*csöm, minthogy félrelépjek... De ez már igazán nem tartozik ide. :D
2012. okt. 10. 00:51
 20/23 anonim ***** válasza:

A szex mindig is elsődleges dolog volt ebben a világban,az már megint más kérdés hogy miért korcsosult el ennyire a társadalom.Régebben az emberek felfogása teljesen más volt,nem volt ekkora mértékű felszínesség,ilyen meg főleg nem volt hogy olyan kérdésekkel nyitotta valaki az ismerkedést mint például a: Szűz vagy még?

Egyébként tényleg,ha már itt tartunk,szűz vagy e?Hány pasival voltál együtt?

2012. okt. 10. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!