Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lett ennyire elsődleges dolog a szex?
Marmint manapság senki nem szeretne komoly kapcsolatot?
Bárkivel ismerkedem mostanság első kérdései hogy szűz e vagyok és hány pasival voltam együtt...
17/L
"és aki nem akar csajozni, hanem csak EGY társat maga mellé? Mert van ilyen, csak ez értékét vesztette manapság."
Mi a jobb? Ha egy fiú kibulizza magát, tapasztalatokat szerez ebben a korban, vagy ha majd 30 évesen jön rá hogy elment mellette a fiatalság és kimaradt olyan dolgokból amik örök élményt jelentettek volna?
Digo: én tettem fel neked a kérdést. 20 évesen én is rájöttem, hogy kimaradtam mindenből, ami másnak természetes. De mégsem erre vágyom. Nekem jó az az élet is, ami másnak mondjuk unalmas. De legalább VAN TÁRSAM.
Vagyis... pont ez az, hogy nincs. Csak én erre vágyom. No.
"De legalább VAN TÁRSAM.
Vagyis... pont ez az, hogy nincs. Csak én erre vágyom. No."
Tehát mit értél el vele hogy nem használtad ki a fiatal éveid? Semmit. Majd amikor pár év múlva lesz valakid akkor meg jön a félrekacsintgatás. Jópár hasonló sztorit láttam már.
A szex mindig is elsődleges dolog volt ebben a világban,az már megint más kérdés hogy miért korcsosult el ennyire a társadalom.Régebben az emberek felfogása teljesen más volt,nem volt ekkora mértékű felszínesség,ilyen meg főleg nem volt hogy olyan kérdésekkel nyitotta valaki az ismerkedést mint például a: Szűz vagy még?
Egyébként tényleg,ha már itt tartunk,szűz vagy e?Hány pasival voltál együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!