Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék egy ismeretlen csajnak írni?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam a csajt egy buliban, de nem beszélgettünk.Nagyon bejön a lány, de nemtudom mit írjak neki(Tudom nem facen kell ismerkedni).Van egy barátnője akit ismerek és tökjóba vagyok vele. Esetleg kérdezzem őt a lánnyal kapcsolatban?Nemmerek ráírni a lányra, mert nemtudom mit mondjak lécci segítsetek:) Köszi#hívás #mohy
2012. okt. 9. 20:45
1/3 anonim válasza:
Írd azt amit neked szeretnéd ha írnának. Én pl az őszintét szeretném hallani. Hogy te mit szeretnél azt te tudod, írd azt a csajnak. De ne legyen letámadó jellegű.
2/3 Thor42 válasza:
Voltam én is iylen helyzetben,attól függ hogy bulin beszélgettetek e valamiről ? úgy kb 10 percig vagy ilyesmi,ha igen akkor írj rá de ha nem akkor kérdezősködj körbe a barátnőjénél és próbáld úgy intézni a dolgokat hogy találkozzatok közösen valahol(azzal a lánnyal aki tettszik)
3/3 anonim válasza:
Ha tök jóba vagy a másik lánnyal mond meg neki h bejön az a lány és kérd meg h találkozzatok hármasban többször és ha már van annyi bátorságod hívd el a csajt pl. moziba, ha van kutyád kutyátsétáltatni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!