Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal srácoknak nincs igényük művészet/kultúrapárti lányokra?
A korosztályomban nem találok olyan fiúkat, akikkel valami azonos érdeklődést találhatnék, odáig oké, hogy érdekel az öltözködés, meg a bulik és természetesen én is a külsőre helyes fiúkat preferálom, de ha találok is ilyeneket, utána következik a belső űr. Randiztam élsportolóval, tetszettünk egymásnak, de mikor szerettem volna beszélgetni művészeti témákról, rájöttünk, hogy ez nem fog menni. Ennyire nincs igény 18-20 évesek körében a kultúrára? Idősebbekkel nem szívesen kezdenék, pedig tudom, hogy ott nagyobb választási lehetőségem lenne.
Önkéntes vagyok egy művészeti egyesületnél, de ott is 28-tól felfelé dolgoznak pasik, ami meg megint csak idős már hozzám.
18L
Biztos,hogy van ilyen srác.Engem a barkácsolás érdekel.
Mondjuk valóban kiveszett ez az érdeklődési kör
Ez baromság, mint az összes olyan kérdés, hogy: "Nincsenek már rendes lányok/fiúk/tehenek?"
Például engem érdekelnek az ilyen dolgok is. Mondjuk az tény, hogy a haveri körből nem ez a jellegzetes, de akkor is. Ha engem is érdekel 19 évesen, akkor biztos vannak mások is.
http://www.youtube.com/watch?v=y1GYRTwFbS0
a videón pont egy neked való férfi.
A kérdésed általánosítás. A kérdés inkább az, hogy ha kultúrapárti fiút akartál, miért egy élsportolóval randevúztál, amikor nekik köztudottan kevesebb idejük van olvasásra és színházra. Talán nem azért, mert csak a nagydarab izmos férfiakat veszed észre?
Öööö. Igen, alapvetően a kultúra jelentős részére ma nincs igény.
De ez ellen te nem tudsz mit tenni, úgyhogy nézzük tovább. Az is biztos, hogy a fiúk nem szeretik, ha egy lány feltűnően okosabb náluk.
Az is lehet, hogy talán nem jó helyen keresed. A művészet és a kultúra iránt érdeklődő fiúkat nem feltétlenül a buliban fogod megtalálni, hanem az alternatív zenei koncerteken, a vitaesteken, a színházi előadásokon. Vidéken is ritkábban lehet velük találkozni, az ilyen 18 éves fiú, ha teheti, egyetemre megy.
Az is lehet, hogy nem jól kérdezel. A mai világban, tudod, rengeteg különböző formája létezik a "kultúrának". Ha egy srác az egyikben elmélyed, nem biztos, hogy bármit is ismer a másikból, a lány viszont, aki a másikat ismerte meg, az teljesen műveletlennek találhatja a srácot. Az irodalom és a képzőművészet pl. szinte két külön világ. Tehát nem biztos, hogy ténylegesen közös témákat fogsz találni a fiúkkal, de nem is kell. Bőven elég, ha egy srác nem tartja hülyeségnek a művészetet, ha nyitott a kultúrára. Akkor már el tudtok menni úgy színházba, hogy nem fog végig morgolódni, és értelmesen tudsz vele beszélgetni a darabról. Nem biztos, hogy tetszeni fog neki a műsor, meg lehet, hogy ő inkább a galériákat szereti, de fontos, hogy ne gondolja, hogy a színház csakis unalmas lehet. Ha egy ilyen srácot találsz, szerintem már az is valami.
Az is lehet, hogy sok srác, akit egyébként érdekelne a művészet meg a kultúra, letagadja ezt. Ma egyszerűen nem sikk a művészetet szeretni, főleg fiúk között. Így ha mondjuk a barátai előtt kérdezed meg, akkor nem mindenki fogja bevallani, hogy a múltkor látott egy tök jó svéd művészfilmet. Te meg azt gondolod, hogy mindegyikük csak a focira gondol, pedig nem, csak az imázsukat fenn kell tartani. Aki meg nem ilyen, aki bevallja, hogy őt a focinál jobban izgatja egy Wittgenstein-aforizma, az sokszor az a lúzer lesz, akit te úgysem veszel észre, mert nem helyes. Khm.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!