Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először találkoztam egy lánnyal. Lehet, hogy alkoholista?
Beültünk beszélgetni egy presszóba.Mivel nem autóval voltam,kértem egy pohár sört magamnak,a lánytól megkérdeztem,mit inna.Egy mézes vilmost kért.Ahogy odahozták,még el sem ment a felszolgáló,megitta egyből,s megkérdezte,nem lenne baj,ha inna még egyet,mert nagyon szomjas.Meglepődtem,de hát miért ne.Míg beszélgettünk,még ötöt megivott,amíg én egy pohár sört,és meg sem látszott rajta.Azzal búcsúzott el,hogy találkozhatunk máskor is.Szetintetek kellene?
Ja,és a számlát én fizettem.Nem azért írom,mert túl anyagias vagyok,de hát mégis.
35F
Hát presszóba vitted,ahova nem üdítőzni járnak az emberek.Mondjuk jellemhiba, hogy képes volt 5 mées páleszt meginni.Szomjoltónak nem jó.A mézesvilmosnak az alkoholtartalma nem sok,igazából ha előtte sokat evett, vagy bírja,plusz nem is annyira szeszes italról van szó,nem csoda, hogy nem ártott meg neki.
Legközelebb ha nőt elhívsz valahova,inkább egy kávézóba,vagy bárba vidd.
Tulajdonképpen rábíztam,hogy hová menjünk.
Ő döntötte el.
Szerintem alkoholista, legalábbis nagyon sanszos, hogy az... első randin több felest lehúzni, főleg úgy, hogy te töményet egyáltalán nem ittál...
Meg az, hogy első benyomás, már azért is illett volna türtőztetnie magát. Egyébként milyen volt a viselkedése?
Plusz, hogy hagyta, hogy te fizesd ki, taplóság. Én már akkor feszélyezve érzem magam, ha egy fagyira, kólára, vodkanarancsra vagy akármire meghívnak, pedig az nem egy nagy összeg. Beszélj vele mindenképp.
20 L
Feleségül venni nem fogod, de ha egyébként bejött a csaj, egy-két találkozás még belefér.
Ő mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!