Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiùk! Baj, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PetFen kérdése:

Fiùk! Baj, ha egy lány okos?

Figyelt kérdés
Szòval,nem ijesztő nektek srácik,ha egy olyan lánnyal ismekedtek meg aki mindenhez hozzá tud szólni,persze nem ostobaságot..
2012. okt. 6. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bajnak semmiképp sem baj.

De ennek bizony két éle van... Igazából a mérték a lényeg.

Nem jó sem az ha túl buta sem az ha túl okos. Szeretnék én lenni a férfi... Elég kényelmetlenül érezném magam ha én lennék a butábbik. Feleslegesnek érezném magam.

De kevered a dolgokat. Az hogy mindenhez hozzá tudsz szólni nem jelenti azt hogy okos vagy. Magadról pedig nem állíthatsz jelzőt, hogy mennyire ostobaság az amit mondasz mert nem tudsz mihez viszonyítani.

Tudod a világban az ész van a legigazságosabban szétosztva. Mindenki azt hiszi, hogy neki több jutott...

2012. okt. 6. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
9-es válaszoló vagyok, ezt adom utolsó. :)
2012. okt. 6. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:
egy volt fiatal egyetemi tanárom kicsit túlzásnak tűnt. egyszerűen az a kép ugrott be róla már egyszer h az ágyban is magyarázná a tudományos dolgokat h mi hogy van.
2012. okt. 6. 22:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne legyen hülye és kész
2012. okt. 6. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Vannak, akinek a butácska lányok jönnek be, mert szerintük az aranyos, nálam az az előny, ha művelt és intelligens valaki. És ha jól látom, ezzel nem vagyok egyedül :)
2012. okt. 7. 00:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Magát a kérdést azért tettem fel,mert pár hete megismertem egy fiùt,párszor találkoztunk is,de nem lett belőle semmi..később egy haverjától tudtam meg,hogy tetszettem neki,csak az nem,hogy hozzá nem illek,mert magasabb iskolát végeztem..no,mindegy nem értem..
2012. okt. 7. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!