Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen okokból szoktátok azt mondani egy férfinak, hogy legyünk csak barátok?
Csak egy okból mondtam ezt, mivel nagyon depresszív személyiség vagyok, és ideges..a szüleimmel élek, és leírhatatlanul rossz a kapcsolatom velük, ezért mindig veszekszünk, és ideges vagyok. De a barátom nem hagyta hogy "szakítsak"
18/L
De egyébként most egyébként ha látom vki úgy próbál velem haverkodni, rögtön vhogy, vmilyen példába beépítve felhozom, hogy mi a barátommal..és akkor levágja. Nem akarok senkit sem reményben éltetni, az köcsögség
Másrészről, a párom előtt a duci, v épp a "nem menőbbnek" nevezett alakokkal voltam együtt, ők sose kérdeztek rá, hogy járunk-e. Így ilyet sose kellett mondanom
1) mert megbántuk a randit és rájöttünk, jobb barátnak
2) nem is voltunk tudatában hogy az randi, ha pl. ír egy ilyet hogy "lejössz sétálni?" ...aztán ér a meglepetés hogy többet kellett volna beleképzelnünk a dologba nem egy egyszerű sétát egy egyszerű ismerőssel
3) mert látjuk hogy majd elcsöpög a szerelemtől és mi meg jószívűek vagyunk, nem akarjuk megbántani így hogy 2jobb ha többet nem is látsz, irritál a tapadásod/ragaszkodásod/nyálasságod etc". szóval akkor inkább legyünk barátok...
4) rájövünk hogy van vmi kis beütése és félünk, bekattan és kinyírja a családunkat ha drasztikusan koptatunk. így marad ez a szöveg.
5) mert nem is akartunk soha többet csak annyira erőltette a randit hogy szintén nem akarván megbántani, belementünk és érdektelenek voltunk hátha elriad, de nem vette a lapot. így újabb kínos szitu, a legyünk barátok
6) mondjuk borzalmas volt vele a szex és ezt sem lehet kimondani, mert mindenkinek utána bosszúból hazugságokat terjeszt rólunk mert esetleg egy kis genny.
vagy más egyéb
5osnel a pont, kb minden lehetseges indokot lefedett. nem jelent jot ha azt mondja legyetek baratok.
amugy nem. a szerelem nagy reszben kemia aminek semmi koze a jozan eszhez. persze kialakulhat ugy is hogy valakit megszeretsz mint ember, de kialakulhat anelkul is, legfeljebb a vegen jon a csalodas meg a siras.
milyen okokbol hal meg a vonzalom ismerkedes soran? pl kiderul hogy nem jo az illata a sracnak, tobb beszelgetes soran kiderul hogy megsem olyan ember mint gondoltuk, vagy valamilyen mas dolgot veszunk eszre ami nem tul vonzo es amit eddig nem lattunk (pl lyukas a foga, zsiros hajjal jott randizni, koszos a korme stbstb). meg egy randi soran latod hogy a masik hogy viselkedik tarsasagban, lehet hogy az nem tetszett a lanynak. nekem mindket eset volt mar, volt hogy a srac negyszemkozt tok oke volt de tarsasagban, emberek kozott elkezdett hozogeni nagykepuskodni hangoskodni. meg volt olyan is aki szinte felt az emberektol, lehajtott fejjel ult, halkan motyogott. es ez se derult ki a randiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!