Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is lehet szép attól egy lány, hogy nagydarab?
Hogyan szereljem le az idióta haverokat? mert...
Van egy lány aki már régóta szimpatikus nekem. Szerintem nagyon szép lány és az arca, na az valami gyönyörű, olyan szép kék szeme van, és mindig csillog, és smink nélkül is káprázatosan elbűvölő, de a haverjaim feszt cikiznek, azért mert nagydarab. Szándékosan nem írom, hogy kövér vagy dagadt, mert szerintem nem az, mert elég magas és csontos is, de mikor ezzel védem mindig kinevetnek. De mikor kinn tesiztek foci közben a pályán, akkor meg mindegyik csak lesett, hogy ezt ebből a lányból, ha nem látják nem nézik ki pl. !
Szeretnék összejönni vele, de hallottam már csoportársakkal beszélgetni, állítólag van barátja: de facebookon nincs kiírva, viszont van olyan nevű ismerőse, meg a skacok szerint ne legyek már gyökér, tiszta hülyén néznénk ki mert én nagyon magas vagyok, izmos ugyan de vékony, és agyonnyom az ágyban meg ilyenek. Hogy értessem meg velük, hogy kussoljanak, mert nekem bejön ez a csaj. Ha össze nem veszhetek velük az edzések és a csapatlégkör miatt.
Persze,hogy lehet!Attól hogy nem modellalkata van (mellesleg sokaknak születésüktől fogva nem jön össze,akárhogyan sportol és diétázik) még lehet csinos.
[link] Sara Ramirez pl baromi jól néz ki,pedig nem kisdarab.
Szerintem ne foglalkozz a lánnyal...
Tudod miért? Engem nőként iszonyatosan zavarna, ha a párom a haverjai véleményére adna, szégyellne előttük. Nekem olyan férfira van szükségem, aki maximálisan felvállal, és van annyi önbizalma, hogy ne érdekelje mások véleménye!
Amíg erre nem vagy képes, addig keress olyan lányt, aki a haverjaidnak és a közízlésnek is megfelel!
Nem olvastam el a kommenteket, viszont szerintem ne foglalkozz a haverokkal, szard le, hogy miket mondanak. Van pár pasi ismerősöm, akinek ducibb barátnője van - sőt ez az ideáljuk - és akkor mi van??! Neked tetszik, az a lényeg, nem?
Én azt csinálnám, hogy rájuk hagynám. Had mondják, amit akarnak, te meg csinálj úgy, mintha meg se hallanád vagy mondd meg nekik, hogy neked tetszik a lány és le lehet rólad szállni. Rajtad kívül senkinek semmi köze nincs ezekhez a dolgokhoz, főleg haveroknak...
Szerintem azért szívatnak, mert látják, hogy felkapod a vizet.
Az utolsó válaszoló MÁSODIK linkjéhez hasonlót akartam keresni, ahol szerintem nagyon is szép nők vannak.. nem szeretem a csont sovány anorexiás lányokat..
15/F
Hát mit ne mondjak, megkaptam már, sok módon sokféle bántást, de még soha nem csajoztak le.
Többiek: rájuk hagyom, nem is hozom fel a témát, de ők mindig szurkálódnak vele. S ha egy 2 órás edzésen ez a téma igazán bosszantó, főleg úgy hogy az a haver rendszerint a hangadó, akinek olyan rusnya csaja van, hogy pfejj. A másik kedvencem, hogy a 125 kg, zsírszétfolyós srác cseszegeti a csoportunkból.
De szerintem akkor is szép lány. S azt hisze meggyőztetek, maradok edzésen de edzésen kívül kiszakadok a körükből és megteszek mindent, hogy meghódítsam. Köszönöm aki értelmes, használható illetve elgondolkodtató választ írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!