Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Próbálkozzak nála vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak nála vagy ne?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron egy házibuliban megismertem egy lányt, és úgy tűnt tetszem neki. Gyönyörű és jópofa lány. De aztán nem lett belőle semmi, mivel volt barátnőm, igaz hogy neten ismertem meg. Aztán barátnőmmel szakítottunk. Aztán ezt a lányt felvettem msn-re bemutatkoztam, de 2 nap után letiltott... Utána találkoztam vele egyszer, és már kb. 20 méterről integetve köszönt...

Most ő is a sulinkba fog már járni.

Mit mondotok, megéri próbálkoznom, vagy inkább felejtsem el?

2009. aug. 5. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy probát megér mit veszitessz?
2009. aug. 5. 07:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha 20 méterről integetve köszönt, az már jelezhet valamit, akár baráti gesztust, akár többet. Szerintem hívd el egy randira, és akkor majd úgyis kiderül, hogy lesz-e belőle több.
2009. aug. 5. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad! De randizz vele, és a végén csókold meg. Ha elhúzza magát, akkor barát. Igazából ennyi. :D
2009. aug. 5. 09:10
 4/6 A kérdező kommentje:

De akkor miért tiltott le?

Ja még valami, egyik lúzer osztálytársam (értsd: nyugtatókat szedő, másokat a háta mögött kibeszélő gyerek)

beleszeretett, és őt kigúnyolta és lekoptatta a csaj.

2009. aug. 5. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:

én a helyedben megkérdezném, miért tiltott le - nem számonkérően, csak kíváncsiságból

amúgy meg egy próbát megér

2009. aug. 5. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
próba cseresznye :)
2009. aug. 5. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!