Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyen folytatása vagy ne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen folytatása vagy ne? Nem tudom mit tegyek (lent bővebben )

Figyelt kérdés
van egy srác randiztam vele 3omszor tetszik is , jól is érzem vele magam , de a egy másik pasit keresek benne aki nem lehet az enyém :( . inkább hadjak békét annak a srácnak akivel randizok vagy mit tegyek . egyszer-egyszer nagyon tetszik máskor meg nem annyira.ha járnék vele vajon az csak azért lenne mert nem kapom meg azt amit akarok vagy azért járnék , mert kell nekem ? tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek
2009. aug. 4. 22:21
 1/3 anonim ***** válasza:

sziia. ez a te döntésed! én csak segíteni tudok esetleg:

szerintem hagyd abba, tönkre fog tenni a srác érzelmileg.. nem az ő hibájából. szerintem tarts szünetet és próbáld meg elfelejteni :S egyébként én is voltam hasonló cipőben, lánynak későn szóltam, hogy más tetszik és nagyon megbántottam.. 1 év telt el azóta.. ennyi kellett, hogy kiheverjem a lányt és tudjak randizni mással.

ha még kérdésed van szívesen beszélek veled msn-en: kurecsko@hotmail.com

nem azért adom meg, hogy azt hidd, hogy így akarok felszedni valakit, csak ha tudok még vmiben segíteni..

2009. aug. 4. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Így az elején akadályba ütközni nem túl jó jel. Szerintem azután is mást keresnél benne, és ugyanúgy hullámvölgyek lennének benned, amíg valamelyikőtök meg nem unja. Nem azt mondom, hogy ne legyen folytatása, de addig semmiképp se, amíg magaddal le nem tisztázod - tehát, hogy le tudsz e mondani végleg arról, aki nem lehet a tied (mert addig nem mondtál le róla, amíg másokban őt keresed).

Minden jót!

Sárky

2009. aug. 4. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:
tudom de nem jó egyedül lennem sem , mert már kell nekem pasi nagyon hiányzik meg ezek az 1éjszakás dolgok nem igazán az én világom , próbáltam azt is de valahogy nem jó
2009. aug. 4. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!