Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még esélyem nála vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem nála vagy befellegzett?

Figyelt kérdés

Van egy férfi (nem egyedülálló), akivel majdnem 1 éve kezdtünk el jobban beszélgetni, addig csak pár szót váltottunk néha egymással. Nekem első pillantástól tetszett és mint kiderült én is tetszettem neki, mindig szólt hozzám valamit ha összetalálkoztunk és ha úgy adódott beszélgettünk igaz nem órákat. A helyzet az, hogy ő flörtölt volna velem én pedig nagyon szerelmes vagyok belé azóta is és folyton leblokkoltam éles helyzetben vele - sokszor nem azt mondtam amit valójában akartam volna, hogy ne jöjjön le mennyire oda vagyok érte. Ehelyett folyton az ellenkezője jött le neki minden bizonnyal és már egyre kevésbé voltak flörtölős megjegyzései... Az egyetlen amit nem ronthattam el a testbeszédem volt. Folyton mosolyogtam rá, mindig kerestem a tekintetét szóval jeleztem felé, hogy tetszik... De a kettő nem volt összhangban ezért gondolom már nem tudta mi van...

Aztán én augusztusban beiktattam egy másfél hónapot amikor abszolút kerültem őt, hogy elfelejtsem mert úgy éreztem nincs esélyem már, ellőttem az összeset. (Talán még ezt is elcsesztem!) Aztán 1,5 hónap múlva megint összefutottunk, de akkor olyan idegennek kezelt. Azóta is, másfél hónap alatt csak egyetlen egyszer beszélgettünk negyed órát, az összes többi alkalomkor, legutóbb is csak köszönt és semmi más. Olyan rideg de úgy látom másokkal is olyan mostanában, még a cigire is visszaszokott és folyton morcos fejeket vág. Nem tudom mi történhetett vele, arra a kérdésemre pedig, hogy mi újság vele csak a száját húzta és a fejét rázta.

Hát most mit is mondjak? Elcsesztem rendesen a dolgot úgy érzem és hát úgy is van! Ebbe nem tudok belenyugodni, ezért

azt szeretném megkérdezni mi a véleményetek, van arra még esély, hogy társalgok ezzel a férfivel úgy mint korábban? Mondjatok ötletet, mit tehetnék ennek érdekében? Mivel én szeretnék, de annyira rideg tud lenni már, hogy nem tudom hogyan közeledjek hozzá.

Vagy már kampó és felejtsem el?

21 L

2012. okt. 4. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs esélyed.Felejtsd el
2012. okt. 4. 19:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor kampó.

Utolsó próba? Kár már az energia befektetés rá, felesleges? ...

2012. okt. 4. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges próbálkoznod.Inkább hagyd
2012. okt. 4. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor hagyva lesz, nem tudok mást tenni de nagyon szomorú vagyok...

Na ezért nem akarok már szerelmes lenni, mert abban az állapotban nem csak vak de béndzsa is vagyok.

2012. okt. 4. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:

ugyan.Leszel még szerelmes.21 vagy.Nagyon fiatal.Jön még olyan férfi az életedben aki szeretni fog.

Most csalódtál.Az nem azt jelenti,hogy másban is fogsz

2012. okt. 4. 21:20
 6/7 Diablo22 válasza:
esélyed jelen helyzetben nem nagyon van nála sajnos...
2012. okt. 7. 10:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Gondoltam megírom, kíváncsi vagyok mit mondtok...

Amikor ma összefutottunk, mosolygósan köszönt és megsimította a kezem. Megkérdeztem akar e beszélgetni, hát nyögve nyelősen indult, kicsit morcis is volt, de azért elkezdtünk, a végén még nevettünk is pláne amilyen témákkal elő tud hozakodni... Aztán azért megint olyan hűvösebb köszönéssel találtam magam szemben.

Nem tudom most mit gondol...

De ezek szerint még sem fellegzett be? Hiszen a kezemet megsimította, az szerintem azért jelenthet valamit...

2012. okt. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!