Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok a jelek, amikor egy lány azt akarja h megcsokolja öt a fiu?
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 14:02
1/7 anonim válasza:
Látszik a pillantásán félreérthetetlenül :)
2/7 anonim válasza:
Rám a munkahelyemen egyik kollegina mindig úgy néz, de mégse fogom csak úgy lesmárolni mikor kimegyek kávézni...egyre kevésbé értem az embereket. Én már ezeket a jeleket sehogy értelmezem, mert tök helytelenül alkalmazzák a legtöbben, rosszkor rossz helyen, nem úgy, nem kellett volna stb.
3/7 anonim válasza:
Így van, látszik a pillantásán. Mélyén a fiú szemébe néz, vagy sokat nézi a száját. Észre lehet venni!
4/7 anonim válasza:
én általában húzom az elválást,kérdőn nézek rá, mert arra vagyok kíváncsi hogy hogy nem csókol meg?
szóval nálam ez így jön le
szórakozóhelyen meg annyi az egész, hogy közel kerül az arcunk, ha még nem is beszéltünk egy árva szót sem, már tuti csókolózunk. egyszer felmértem, hogy 10 percen belül hány sráccal lehet így csókolózni (persze nem voltam józan)de tetszett. 5 srác volt. de elég volt egyszer kipróbálni, tekintve, hogy magamat járatom csak le ezzel.egy élmény és nem több :)
5/7 anonim válasza:
Az a gond, hogy nem félreérthetetlenül néz. Annak tűnik, de nem az.
Például a pult mögött a csaj nem azért néz rád így, hogy megcsókold, hanem azért, mert te vagy a vevő!
stb. stb.
6/7 anonim válasza:
Tök másképp néz az, aki csókra vágyik, mint mikor egy eladó vagy akárki kérdőn néz. Aki csókot szeretne, annak az arcán, a szemén teljesen egyértelműen látszik.
7/7 Linda Wandana Dana válasza:
ha te nem lätod senki se sgithet hiäba akar bocsi ,amugy ha jelezne valaki elöbb vagy utobb eszre vened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!