Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerjem meg a hölgyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjem meg a hölgyet?

Figyelt kérdés
A probléma a következő van egy lány akit a fősulin láttam meg. Nagyon helyes kis hölgy iwiwes datlapja alapján mivel bejelöltem de nagy probléma hogy messze lakik tőlem és nem tudok vele beszélni csak pl msnen de nem merem felvenni .Szeretném megismerni milyen is valójában.Szerintetek hogy fogjak bele??
2009. aug. 4. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Bejelölted? És visszaigazolt? Ha igen,akkor következő lépésként szerintem írj neki iwiw-en egy üzenetet és hívd el valahová :) Msn-re csak úgy szerintem ne vedd fel,legalábbis én nem szeretem,ha nem előre megbeszélt emberke kér tőlem visszaigazolást msn-en.Az nagyon erőszakos szerintem. Sok sikert!
2009. aug. 4. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ez kortól függ hogy ki mennyire szereti ha felveszik msnre megbeszélés nélkül .. habár szerintem tényleg nagy bunkóságra vall hogy csak ugy hogy nem is ismerik egymást gondol egyet és felveszi az illetőt msnre .. amugy szerintem is jó ötlet hogy írsz neki iwiwen hisz baj ebből nem származhat :) ha elutasít vagy bunkó veled legalább megtudod hogy milyen és könyebb elfelejteni .. egy próbát megér hajrá :)
2009. aug. 4. 18:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Igen már régen bejelőltem iwiwen és ő vissza akkor írtam is neki hogy van stb.. ő vissza írt mert úgy írtam hogy vissza írjon utána újabb levelet küldtem de ő nem írt vissza .Most akkor mit tegyek ,nem akar dumálni talán??

2009. aug. 6. 13:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!ű

Még annyi hogy az elhívás nem megy mert a szomszéd megyében lakik

2009. aug. 6. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha annyira tetszik, akkor menj el Te hozzá. Beszéljetek meg találkozót ott ahol ő lakik. Így biztos könnyebben beleegyezik, nem neki kell utazni.
2009. aug. 21. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Fölveszed és kész, meg talán a valóságban is odamész.
2009. aug. 21. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg iwiwen,hogy lenne e kedve mnsen beszélgetni?
2009. aug. 21. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:

jaja ..írj neki hogy szia nem lenne baj ha felvennélek msn-re ? a fősulin láttalak stb...és nagyon megtetszettél

am ha nem akar veled beszélgetni akkor vagy megírja vagy észreveszed...

2009. aug. 22. 21:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat arra gondoltam nem sokára suli és ott kellene becserkészni a hölgyet de az volt a baj eddig is hogy ritkán láttam ha meg bulin láttam mindég volt mellette valaki
2009. aug. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!