Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk csak arra a lányra mosolyognak, azzal beszélgetnek, viccelődnek, aki tetszik nekik? Vagy olyan is lehet, hogy egyáltalán nem az esetük a lány, de mégis mosolyognak rá, próbálnak beszélgetni vele?
Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Fogod magad, és átveszed az irányítást. Megvannak a csajos dolgok, hogyan adjátok tudtára a fiúknak, hogy "szabad a pálya". Tessék szépen alkalmazni ezeket! Ha a csávó ezekre sem reagál semmit, akkor:
a) fából van
b) bu.zi
c) hülye
d) nem jössz be neki
De van egy kiskapu, naivoknak és optimistáknak: tetszel a fiúnak csak fél tőled, ki tudja miért. Kell neki a bátorítás. Ma már kifordult magából a világ, nem feltétlenül a fiúnak kell meghódítani a lányt... Engem kifejezetten felvillanyozott mindig, ha észrevettem, tetszem egy lánynak és pedálozik, azért valljuk be, ez önbizalom javító hatású :D.
Pedig sokkal inkább a fiúkra jellemző az ilyen oktalan kedveskedés. Nem azt mondom, hogy ki kell zárni a nőket az életükből, csak én olyan lányokat ismerek, és én is ilyen vagyok, akik ugyan rendesen, kedvesen viselkedünk azokkal is, akik nem tetszenek, mint férfi, de csak azokra mosolygunk, akik valóban megdobogtatják a szívünket.
Társaságban persze mosolygunk mindenkire, de négyszemközt más. Akkor csak arra, aki tényleg vonz.
Elég szomorú, hogy ma már a lányoknak kell teperni.
Tehát a nők jelzései sokkal egyértelműbbek, míg a fiúké zavarosak, félreérthetőek. Általában.
Mint akik nem tudják, mit akarnak. Elég bizonytalan dolog az ilyesmi. Tényleg már csak akkor leszek biztos a megérzésemben, ha randira hívnak. De az meg ki tudja mikor lesz.
Én a határozott, tiszta ügyeket szeretem, bonyodalmaktól mentesen.
# 14-es
én is lány vagyok és még én kepesztek a fiúk után :(
Szóval kérdező menyél oda ahoz aki tetszik és mondd meg! szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!