Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szépnek mondott 20 éves lányt csak 30-as,40-es pasik szólítanak le az azért van mert ijesztő?
Figyelt kérdés
...és a korosztálya fél megszólítani?
vagy hazudnak neki a külsejét illetően, esetleg elfogultak?
miért van ez?
2012. okt. 3. 18:20
11/17 anonim válasza:
Tévedésben vagytok. A huszonéves csajokhoz illő korosztály a 30 évesek.
12/17 anonim válasza:
Vagy csak nagyon nőies nő vagy. Van képed? :)
27F
13/17 anonim válasza:
"Tévedésben vagytok. A huszonéves csajokhoz illő korosztály a 30 évesek."
Én sosem tudtam vonzódni nálam sokkal idősebb partnerhez. Max 1-2 év.
Régen rossz lenne, ha igazad lenne. :)
14/17 anonim válasza:
Főleg a "lelakott" 30 évesek: hiába vesz fel öltönyt, már van egy kis pocak.
A teste se olyan fiatal, szőrösebb, és az arca is már érettebb. Valahogy nem tudnék velük semmit kezdeni.
15/17 anonim válasza:
Régen a huszár szolgálat 16 év volt. Csak ezután jöhetett a család alapítás.A 18 éves menyecske nem is foglalkozott olyannal aki nem töltötte le ezt az időt.Biztos volt a valamire való párok között vagy 16 év .
16/17 anonim válasza:
Te jó ég! Még egyszer EZER HÁLA érte, hogy nem akkor éltem. :DD (Kénytelen lettem volna a szomszéd "kiskamaszokat" megrontani a szolgálat előtt ://)
17/17 A kérdező kommentje:
de most nem régen van...és nekem nem tetszenek az elhízott, elformátlanodott testű, elvált, többgyerekes 30-asok, 40-esek :/
2012. okt. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!