Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy megszólítson?
Évfolyamtársak vagyunk a sráccal, és együtt járunk angolórákra. Már többször is mosolyogtam rá, meg hosszabban néztem, de talán csak párszor mosolygott rám, lehet, hogy nem is miattam, csak úgy simán mosolygott. Az a gond, hogy több osztálytársam meg egy barátnőm is csoporttársam, tehát ezzel kapcsolatosan nem tudnék vele beszélgetni. Valami tipp? =)
16/l
Így saját szemszögemből nézve azért, mert -talán rohadtul ódivatú vagyok - de jobb lenne, ha először Ő jönne oda hozzám.
A barátnőim meg azt mondanák, hogy simán csak nyuszi vagyok.. ="D
Azt értettem, hogy nem akarsz beszélgetést kezdeményezni.
Amit nem értettem, az az, hogy ez mire vonatkozik: "Az a gond, hogy több osztálytársam meg egy barátnőm is csoporttársam, tehát ezzel kapcsolatosan nem tudnék vele beszélgetni." Hiába szólítana meg ő, mégsem beszélhetnél vele angolórán, mert tanúk vannak? Ezt nem értem.:)
És? Amit bárkitől megtudhatsz, miért ne kérdezhetnéd tőle is?:)
De én úgy érzem, nem olyasmit akarsz kérdezni tőle, amit bárkitől megtudhatsz.:))
Szerintem keresd azt a társaságot, amiben ő szokott lenni.
Ha jár énekkarra, akkor menj Te is, ha jár szakkörre, menj te is!:)
Ha van fiúbarátod, akkor őt is megkérheted, hogy kezdeményezzen beszélgetést evvel a fiúval Rólad, hogy tetszel-e neki, milyen az ízlése, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!